6GB RAM'li Samsung Galaxy C9 Adeta Bir Fiyat Performans Canavarı Olabilir

4
2
1
0
0
6GB RAM'li Samsung Galaxy C9 Adeta Bir Fiyat Performans Canavarı Olabilir
Daha önce özellikleri sızdırılan ve 6GB RAM'e sahip olduğu söylenen Samsung Galaxy C9, Xiaomi ve Meizu gibi markaların telefonlarına rakip olabilir!

Son dönemde Galaxy Note 7 modelini tamamen iptal etmesiyle birlikte uğradığı maddi zararla da gündeme gelen Samsung, tekrar durumunu toparlamak için önemli yeni modeller üzerine çalışmaya başladı.

Samsung'un orta - üst seviyede konumlandıracağı akıllı telefonu Galaxy C9 daha önce Geekbench testinde ortaya çıkmıştı, şimdi ise cihazın piyasaya çıkışını işaret eden ilk resmi paylaşım yapıldı. Ancak hepsinin yanı sıra son dönemde itibar kaybı yaşayan ve maddi kayıp içine giren Samsung'un Galaxy C9 ile Çinli üreticilerin fiyat performans modelleriyle rekabet içine gireceği gündeme geldi.

İddialara göre yaşadığı kayıpları bir taraftan küçültmek için ve aynı zamanda Çinli üreticilerin son dönemde gösterdiği yükselişi tehdit olarak algılayan Samsung, 6GB RAM'e ve 6 inç ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy C9 ile fiyat performansa oynayacak.

Galaxy C9 Teknik Özellikleri

Aslında orta - üst seviyede bir oyuncu olacak Samsung Galaxy C9, ortaya çıkan bilgilere göre gücünü Snapdragon 625 işlemcisinden alıyor ve cihazda 6GB RAM bulunuyor. 4000mAh bataryaya sahip olacağı söylenen telefonun ekranın 6 inçlik ekranı mevcut.

Açıkçası özelliklerine göre diğer Çinli rakipleriyle büyük bir rekabet içine gireceği söylenen Galaxy C9'un resmi tanıtım tarihine ve fiyatına ilişkin bir bilgi henüz yok ancak Samsung'un Note 7 olayından sonra ve Çinli üreticilerin pazar payını arttırmasından sonra böyle bir adım atarak fiyat performans konusunda "Samsung" markasıyla bir oyuncu olması şirketi zor durumdan kurtarabilir. Samsung'un bu modelde nasıl bir yol izleyeceğini ise hep birlikte göreceğiz.

4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0