99 Dolara Parmak İzi Okuyuculu Akıllı Telefon: Blu Studio Touch

0
0
0
0
0
Artık akıllı telefonlarda bir standart haline gelen parmak izi okuyucu, giriş seviyesi modellerde de karşımıza çıkmaya başladı.

Genellikle en ucuz akıllı telefonlar kategorisindeki cihazlarıyla tüketicilerin karşısına çıkan Blu, yeni akıllı telefonunu tanıttı. Diğer modelleri gibi giriş seviyesinde oldukça uygun fiyatlı akıllı telefonunu satışa sunan Blu'nun yeni akıllı telefonu fiyatına göre sunduğu özellikleriyle dikkat çekiyor.

Bir dönem sadece üst seviye akıllı telefonlarda karşımıza çıkan anacak hızla yaygınlaşmasıyla orta segemente kadar taşınan parmak izi okuyucu özelliği, Blu Studio Touch telefonu sayesinde giriş seviyesine kadar geliyor.

Blu'nun yeni 99 dolarlık akıllı telefonda parmak izi okuyucu en çok öne çıkan detay olmakla birlikte cihazın teknik özellikleri de fiyatına göre gayet başarılı.

Cihazın genel özellikleri

MediaTek'in 64 bit mimarili 1GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemcisinden gücünü alan Blu Studio Touch'ta 5 inçlik HD çözünürlüklü ekran bulunuyor. 99 dolarlık modelde 1GB RAM / 8GB depolama alanına yer verilirken 109 dolarlık modelde 2GB RAM / 16GB depolama alanına yer veriliyor. Cihazın bir de 8MP çözünürlüğünde arka kamerası mevcut. Cihaz ülkemizde satışa sunulmuyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0