Amazon Windows Phone Uygulamasını Kaldırıyor

0
0
0
0
0
Popüler e-ticaret sitesi Amazon, Windows Phone platformundaki uygulamasını kaldıracağını açıkladı.

Microsoft'un mobil cihazlar için sunduğu işletim sistemi Windows Phone gün geçtikçe kötüye gidiyor. Yeni uygulamaların Windows platformuna gelmesinde zaten zorluk yaşanırken artık Windows Phone platformunda olan uygulamalar da platformdan çekilmeye başladı.

Angry Birds'ün artık Windows Phone için güncelleme ve yeni oyunlarını yayınlamayacağı konuşulurken dünyanın en çok kullanılan e-ticaret sitelerinden Amazon.com, Windows Phone platformundaki uygulamasını kaldıracağını açıkladı.

Uygulama tamamen kullanım dışı kalacak

Daha önceden indirmelere kapanan ancak direk bağlantıyla indirilebilen Amazon Windows Phone uygulamasının artık tamamen kullanımdan kalkacağı resmi olarak belirtildi. Şirket şu anda uygulamayı kullanan kişilerin 15 Ağustos 2016 tarihine kadar uygulamayı kullanmaya devam edebileceklerini ancak 15 Ağustos tarihiyle Amazon Windows Phone uygulamasının tamamen kullanım dışı olacağını söyledi.

Bu durumda Windows Phone cihazlarından alışveriş yapmak isteyen kişiler mobil tarayıcıdan Amazon sitesine girme durumunda kalacak. Amazon ve Angry Birds'ten art arda gelen açıklamalar Windows Phone platformunun pek de iyiye gitmediğini açıkça gösteriyor. Microsoft'un bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0