BlackBerry'nin Kaderini Belirleyecek Telefonların Tanıtım Tarihi Belli Oldu

0
0
0
0
0
BlackBerry önümüzdeki hafta yeni akıllı telefonlarını tanıtacağını duyurdu. Bu yeni telefonların şirketin kaderini belirleyeceği söyleniyor.

Bir dönemin efsane telefon üreticilerinden olan ancak bir türlü günümüzdeki akıllı telefon piyasasında başarılı elde edemeyen BlackBerry, yeni akıllı telefonlarını önümüzdeki hafta New York'ta düzenleyeceği bir basın toplantısında tanıtacağını açıkladı.

Oldukça zor günler geçiren ve sürekli hisselerinde düşüş yaşayan BlackBerry'nin haftaya tanıtacağı Android telefonlarınıa dair bazı bilgiler daha önce sızdırılmıştı. Sızdırılan bilgiler bu modellerin orta segmentte karşımıza çıkacağını ve bir modelin Priv modeli gibi hem dokunmatik ekrana hem de QWERTY klavyeye sahip olacağı söyleniyor.


Görsel: BlackBerry Priv

Bu modeller şirketin kaderini belirleyecek

Sadece 3 ayda 650 milyon dolar kaybeden BlackBerry'nin gün geçtikçe daha kötüye gittiği açıkça görünüyor. Aslında BlackBerry ilk olarak BlackBerry Priv modeliyle toparlanmayı denemiş ancak yüksek fiyat politikasından dolayı ve çoğu kişinin akıllı telefonlarda fiziksel klavye istememesi nedeniyle başarısız olmuştu.  Android trenini de en kritik dönemde kaçıran markalardan biri olan BlackBerry'nin genel olarak günümüz tüketim alışkanlıklarının değiştiğinin farkına varamadığı için başarısız olduğu ifade edilebilir.

Şu anda BlackBerry piyasanın farkına varmış ve artık satın alınmaya değer bir Android telefon hazırlamış gibi görünüyor. Eğer şirket bu modellerde de beklediği başarıyı elde edemezse çok daha kötü günlerle karşılabilir. BlackBerry'nin gidişatını ise zaman gösterecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0