ABD Donanma Pilotunun Yerden 25 Bin Fit Yükseklikte Görüntülediği Gizemli Uçan Nesne

22
8
3
3
0
Bir ABD donanma pilotu, F/A 18 jeti ile 25 bin fit yükseklikte uçarken, süratle uçan gizemli bir nesne görüntüledi.

Birleşik Devletler’in ‘gizli’ kurumlar aracılığı ile UFO’lar ve uzaylılar hakkında araştırmalar gerçekleştirdiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Hatta geçtiğimiz yıl Pentagon’un UFO araştırmalarına 22 milyon dolarlık bütçe ayırdığı da ortaya çıkmıştı. Fakat yeni halka açık olarak paylaşılan bir video, komplo teorilerinden fazlasını gösteriyor.

2015 yılında Atlantik Okyanusu üzerinde 25.000 fit yükseklikten uçan Birleşik Devletler donanmasına ait bir F/A 18 jetinin pilotunun kamerasına, hemen altında uçan gizemli bir nesne yakalandı. Nesneyi fark eden pilot, üzerinde odaklandı ve nesneyi bir süre izledi. Bu sırada meslektaşları ile konuşan pilot, gizemli nesnenin ne olabileceğini tartıştı.

İlk çekildiğinde halka açık olarak paylaşılmayan bu görüntüler, özel bir araştırma şirketi olan Stars Academy of Arts and Sciences’a teslim edildi. Görüntüler detaylı olarak incelenmesine rağmen kesin bir tanı gerçekleşmedi. Eski bir Beyaz Saray yetkilisi ise yaptığı açıklama ile nesnenin Rusya, Çin ya da uzaylılara ait olabileceğini belirtti.

Kaynak : http://www.dailymail.co.uk/news/article-5487499/Pilot-Navy-jet-shocked-mysterious-object.html
22
8
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
22
8
3
3
0