“Abi Alsam mı Almasam mı Bilemedim” Diyenler İçin Overwatch, Bu Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz!

0
0
0
0
0
“Abi Alsam mı Almasam mı Bilemedim” Diyenler İçin Overwatch, Bu Hafta Sonu Boyunca  Ücretsiz!
Blizzard’ın son dönemlerdeki en iyi oyunu olarak dikkat çeken Overwatch, bu hafta sonu ücretsiz oluyor

Blizzard’ın geçtiğimiz yıl tanıttığı ve bu yıl oynanabilir olan FPS multiplayer oyunu Overwatch, oldukça güzel oyun olmasına rağmen birçok kitle tarafından fiyatından dolayı uzak duruluyordu. Hatta alabilecek olanlar bile “Acaba değer mi?” diye düşünürken Blizzard bu noktada güzel bir çalışma yaparak Overwatch’u bu hafta sonu için ücretsiz yapacak.

Böylece oyunu merak eden, sistemi kaldırabilir mi diye test etmek isteyen ya da sadece parasına değip değmeyeceğinden emin olamadığı için oyunu satın almayanların bir test edebilme fırsatını yakalayacağı Overwatch’u Battle.net’i indirip hesabınızla giriş yaparak ücretsiz olarak deneyimleyebileceksiniz.

11 Kasım 2016 Cuma - 13 Kasım 2016 Pazar günleri arası olacak olan ücretsiz etkinlik Overwatch’un oynanabilir olduğu PC, Xbox One ve PlayStation 4 için de geçerli olacak. Hatta Blizzard bu ücretsiz denemeye katılacak oyunculara ücretsiz skin ve loot box deneyimi yaşatarak oyunu sevdirmeye çalışacak.

Şahsen oldukça sevdiğim ve fırsat buldukça saatlerce oynadığım Overwatch’u satın alma konusunda emin olamayanları bu hafta sonu kesinlikle oynayıp deneyimlemelerini tavsiye ediyorum.

Fiyatlarına gelecek olursak sadece PC için 40 Euro değerindeki standart sürümü, PC, Xbox One ve PS4 için 60 Euro değerindeki Origins Edition’ı ile sahip olabileceğiniz oyunun zevkini bu hafta sonu ücretsiz olarak yaşamayı kaçırmayın.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0