Acer'ın Yeni Dizüstü Oyun Bilgisayarında GTX 1650 Kullanacağı Ortaya Çıktı

13
5
3
0
0
Ülkemizde de bir hayli tanınan Acer'ın yeni dizüstü oyun bilgisayarlarıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yeni ekran kartlarının adım adım ortaya çıkmasıyla ve yeni teknolojilerin duyurulmasıyla birlikte bilgisayar üreticileri de harekete geçti. Tayvan merkezli Acer da bu harekete dahil olmaya hazırlanıyor.

ITHome tarafından yayınlanan bir fotoğraf Acer'ın yeni dizüstü oyun bilgisayarlarında kullanılacak ekran kartlarını ortaya çıkardı. Görüntülenen tabloda en çok dikkat çeken detay ise henüz satışa sunulmamış olan GTX 1650 oldu.

Nvidia'nın yeni ekran kartı GTX 1650 ile ilgili bildiğimiz tek detay 3DMark'tan elde edilen sonuçlardı. Bahsi geçen tabloda GTX 1650'nin yer almasından daha ilginç olan bir unsur da bu ekran kartının mobil versiyonunun duyurulmamış olması. Bu tabloyu ortaya çıkaran görselin sızdırılmış olduğunu göz önüne alırsak bu tip istisnalar kabul edilebilir hale gelecektir.

GTX 1650'nin önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor. GTX 1650'nin 3DMark testiyle ilgili daha fazla detaya ulaşmak için yukarıdaki ilgili habere göz atabilirsiniz. Ürünün fiyatı, teknik detayları ve mobil versiyonuyla ilgili güncel haberleri kaçırmamak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/leaked-acer-gaming-laptops-seem-to-confirm-geforce-gtx-1650-gpu
13
5
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
5
3
0
0