Porsche'tan Acura NSX’i Geliştiren Ekibin Satın Aldığı 911 GT3’e Gizlenen Efsane Mesaj

1
0
0
0
0
Merakla beklenen süper spor araçlardan olan NSX’i geliştiren Acura ekibine Porsche’tan ince ayar içeren mesaj.

Fiyatları oldukça yüksek olan ve hız konusunda birbirileri ile yarışan Honda, Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche, Bugatti, Koenigsegg ve Lamborghini gibi markalar her zaman kozlarını yarış pistlerinde gösterirken bu sefer oldukça ilginç bir olay yaşandı.

Tahmin edebileceğiniz üzere bu tarz super sport araç üretecek olan şirketler aracın tasarımını ve motorunu hazırlarken rakip firmalara ait eşit sayılabilecek modellerden birer tane satın alarak “Bu adamlar ne yapmış” diye incelerler. Kendilerine ders çıkararak yeni araçlarını üreten ekibe ise bu sefer güzel bir mesaj durumu ortaya çıktı.

2017 yılında tanıtılması beklenen Honda’nın lüks markası Acura’ya ait hız sınırlarını zorlayacak NSX modelini geliştiren ekip, inceleme için satın aldığı Porsche 911 GT3’ün kaputunu açtıkları anda eğlenceli bir mesaj ile karşılaştı. 

"Good luck Honda from Porsche. See you on the other side!" yani, “Porsche, Honda’ya iyi şanslar diler, diğer tarafta görüşürüz!” şeklinde mesaj bırakan Alman ekibin asıl merak edilen noktası ise bu aracın Honda’ya gideceğini nasıl bildiği noktasında oldu. Ama her ne kadar firmanın bu hamlesi eleştirilmiş olsa da şahsen bu tarz ince mesajlar vermenin üreticiler arasında güzel bir hava kattığını düşünüyorum.

Ancak, son olarak acaba Porsche’un Honda’ya bahsettiği “diğer taraf” ne olabilir? Bu konuda görüşlerinizi bekliyoruz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0