Ad Astra Filminden Brad Pitt’in Ay'daki Korsanlarla Savaştığı ‘Epik’ Video

11
1
1
0
0
20th Century Fox, yeni yapımı Ad Astra için yeni bir video yayınladı. Bu videoda Brad Pitt’i Mars’ta korsanlarla mücadele ederken görüyoruz.

James Gray’in bilim kurgu filmi Ad Astra, bu ayın sonlarında vizyona girecek. 20th Century Fox da filmin yoğun sonbahar döneminde arada kaybolmaması için tanıtım çalışmalarına devam ediyor. Şirket, bu amaçla yeni bir video yayınladı. 

Bu videoda Brad Pitt’i Ay'da bir yüzey keşif aracının üzerinde uzay korsanlarıyla mücadele ederken görüyoruz. Evet, sahneler gerçekten de göze hitap ediyor. 

Ad Astra filminde Brad Pitt’in canlandırdığı Roy, kayıp babasını bulmak için Ay’a gidiyor. İlk başta Ay’dan Dünya’nın ne kadar güzel göründüğünü izleyen ekibin yaşadığı huzur dolu anlar, bir korsan grubunun saldırısına uğradıklarında sona eriyor.

ad astra

Film muhtemelen bu videodaki kadar aksiyonlu olmayacak ancak bu video, James Gray’in gerektiğinde aksiyon sahnelerini de ustalıkla çekebildiğini gösteriyor. Genel olarak daha az aksiyona sahip ancak daha derin ve eski usül bilim kurguları andıran bir film beklemek hayalcilik olmaz.

Ad Astra filminde ayrıca Roy’un eşi olarak Liv Tyler’ı ve Donald Sutherland’i de Roy’un kayıp babasının iş arkadaşı olarak göreceğiz.Yönetmenliğini James Gray’in yaptığı filmin senaryosunu ise Fringe ile tanınan Ethan Gross yazdı. 

Ülkemizde Yıldızlara Doğru ismiyle gösterilecek film, 20 Eylül’de sinemalarda olacak.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/ad-astra-clip-moon-rover/
11
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
0
0