Adana’da Bir Amatör Futbolcuya Cep Telefonuyla Konuştuğu Sırada Tren Çarptı

39
3
2
0
0
Adana'da 25 yaşındaki bir amatör futbolcuya, hemzemin geçitte tren çarptı. Çarpmanın etkisiyle 50 metre sürüklenen futbolcu olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü tanıkları, kazanın yaşandığı anda genç futbolcunun telefonla konuştuğunu ve treni görmediğini iddia ettiler.

Akıllı telefon kullanımı her geçen gün biraz daha yaygınlaşıyor. Akıllı telefonların bizlere sunduğu pek çok önemli özellik bulunuyor ancak kimi zaman akıllı telefonlar, insanların hayatlarına mal olabiliyorlar. Bu duruma kimi zaman akıllı telefonların bataryaları kimi zaman ise insanların cep telefonu kullanırkenki dikkatsizliği neden olabiliyor. Bu kez Adana'da genç bir futbolcu, cep telefonu ile konuşurken canından oldu.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayan ve "Ceyhan Doğanspor" isimli amatör futbol takımında olarak oynayan 25 yaşındaki futbolcu Sedat Damar, hemzemin geçitte yürürken tren çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Olayın görgü tanıkları, genç futbolcunun tren çarptığı anda telefon ile konuştuğunu iddia ettiler.

Sedat Damar

Olay, Serap Aktaş Koşuyolu üzerindeki hemzemin geçitte meydana geldi. Hemzemin geçitten karşı tarafa geçmek isteyen genç futbolcuya 62684 sefer sayılı Mersin-İskenderun treni çarptı. Talihsiz futbolcu, çarpmanın etkisiyle olay mahallinden 50 metre uzağa sürüklendi. 25 yaşındaki amatör futbolcu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerinden görüntüler

Yaşanan olayın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemenin ardından Damar'ın cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polislerin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak : https://www.haberturk.com/cep-telefonu-faciasi-hemzemin-gecitte-telefonla-konusan-futbolcunun-feci-sonu-2535635
39
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
39
3
2
0
0