Adana'da Önü Otomobil, Arkası At Arabası Olan Bir 'Araç' Trafikten Men Edildi

63
14
4
2
2
Trafik ekipleri, Adana'da motosikletlere yönelik bir uygulama gerçekleştirdikleri sırada önü otomobil, arkası at arabası olan ilginç bir araçla karşılaştılar. Araç, tehlike arz ettiği gerekçesiyle trafikten men edildi.

Günümüzde, şehir içi trafikte bir at arabası görmek üzücü fakat olağan bir durumdur. Peki ya at arabası görünümünde bir otomobil ile karşılaşmak? İşte bu, her zaman başınıza gelmeyecek olağan dışı bir durumdur. En azından Adana’da yaşamıyorsanız…

Adana’da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kullanıcı sayısının artması ve trafikte önemli risk grubunu oluşturması nedeniyle kent merkezinde motosikletlere yönelik bir uygulama gerçekleştirdi.

adana

Aslen motosikletleri denetlemeyi planlayan emniyet güçleri, uygulama sırasında son derece ilginç bir ‘araç’ ile karşılaştılar. Trafik ekiplerinin dikkatini çeken ve direkt olarak durdurulan aracın ön kısmı otomobilden, arka kısmı ile at arabası römorkundan oluşuyordu.

Ekipler, bu ilginç aracın sahibi olan Oğuzhan I’ya “Sürücü belgesiz araç kullanmak” suçundan 2 bin 18 TL idari para cezası keserken, trafikte seyretmesi sakıncalı bulunan araç da çekiciyle otoparka götürülerek trafikten men edildi.

adana

Gerçekleştirdikleri denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan trafik ekipleri, 20 Mayıs 2019’dan bu yana gerçekleştirilen denetimlerde 4 bin 181 motosikletin kontrol edildiğini, 9 bin 313 sürücüye 6 milyon 317 bin 475 lira idari para cezası uygulandığını, bin 655 motosikletin trafikten men edildiğini, 222 motosikletin muhafaza altına alındığıni bildirdiler.

63
14
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
63
14
4
2
2