Adidas’ın Twitter’da Yalnızca Gece Modunda Görünen Emojisi

21
11
4
2
0
Adidas, Twitter ile gerçekleştirdikleri anlaşma neticesinde 1980'lerin ikonik bir modelini emoji olarak mikro blog sitesine getirdiklerini duyurdu.

Dünyanın en popüler mikro blog sitesi Twitter, dünyanın en büyük spor giyim markalarından biri olan Adidas ile ilgi çekici bir anlaşma gerçekleştirdi. Anlaşma dahilinde Adidas’ın 1980’lerdeki ikonik koşu ayakkabısı Nite Jogger, emoji olarak Twitter’daki yerini alacak.

Adidas, Twitter ile yaptıkları anlaşmayı ve Nite Jogger emojisini, mikro blog sitesinde yayınladığı bir video ile açıkladı. Nite Jogger emojisini görmek için #NITEJOGGER etiketini kullanmanız yeterli olacak. Fakat ilginç bir şekilde emoji yalnızca Twitter gece modu aktifken görünüyor.

Twitter, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada özel emojilerin böyle anlaşmalar için kullanımının Twitter reklam stratejisinin yenilikçi bir parçasını oluşturduğunu söyledi. Twitter, kampanyanın önümüzdeki birkaç ay içinde yayınlanacağını da ekledi.

Adidas’ın ikonik modelleri arasında yer alan Nite Jogger’ın gerçek hayattaki tasarımıni yukarıdaki görselde, Nite Jogger’ın Twitter’daki emojisini ise aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Özel emojilerin Twitter içi reklamları renklerdireceği kesin.

Kaynak : http://dailyactive.info/index.php/2019/04/11/twitter-has-unveiled-an-adidas-emoji-heres-how-to-find-it/
21
11
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
21
11
4
2
0