Adıyaman'da Bir Akıllı Telefon Patlayarak Sahibini Yaraladı

45
8
3
2
1
Adıyaman'da bir tekstil atölyesinde makineci olarak yaşamını sürdüren 32 yaşındaki Hasan Öner, bu sabah saatlerinde akıllı telefonunun cebinde patlaması nedeniyle bacağından yaralandı. Yaşadığı korku anlarını basın mensuplarına aktaran Öner, ilk olarak patlama sesi duyduğunu ve ardından da bacağının yanmaya başladığını gördüğünü ifade etti. Öner'in sağlık durumu iyi.

Bugün sabah saatlerinde Adıyaman'ın Söğütlübahçe köyünde yaşanan olayda 32 yaşındaki Hasan Öner isimli bir vatandaşın akıllı telefonu, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü patladı. İşe gitmek üzere evden çıktığı sırada cebindeki telefonun patlamasıyla bacağından yaralanan talihsiz adam, hastanedeki müdahalenin ardından taburcu edildi.

Çevredeki insanların durumu fark etmeleri üzerine sağlık yetkililerine haber veren vatandaşlar, yaşanan olayı sağlık ekiplerine bildirerek yaralının hastaneye sevk edilmesini sağladılar. Sincik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç adamın durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Hasan Öner

Hastanedeki ilk müdahalenin ardından evine gönderilen Öner, yaşadığı anları basın mensuplarıyla paylaştı. Olayın şokunu üzerinden atamadığını belirten Öner, işe gitmek için servis aracına bineceği sırada bu olayın başına geldiğini söyledi. Bir patlama sesi duyduğunu, ilk başta ne olduğunu anlayamadığını ancak sonradan sağ bacağının yanmaya başladığını gördüğünü söyleyen Öner, çevredeki insanların durumu fark ettiklerini ve kovalarla su getirerek yanan bacağını söndürdüklerini ifade etti. Bir tekstil atölyesinde makineci olduğunu ifade eden Öner, tedavi sürecinin bir ay kadar süreceğini ve bu süre içerisinde çalışamayacağını belirtti.

Patlamadan dolayı büyük korku yaşadığını ifade eden Öner, artık telefon kullanmaktan korktuğunu ve evdeki diğer telefonları yakınına yaklaştırmadığını söyledi.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/201909111040145060-artik-telefon-kullanmaktan-korkuyorum/
45
8
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
45
8
3
2
1