Adobe’dan Yeni Ses Düzenleme Programı Geliyor: “VoCo”

0
0
0
0
0
Yeni yazılımlar üzerinde çalışmakta olan Adobe, VoCo projesi olarak adlandırılan, konuşmada yer alan kelimeleri değiştirebileceğiniz bir ses düzenleme programı çıkartıyor.

Çeşitli meslek gruplarına yönelik programlar üreten Adobe, San Diego’daki lansmanda yaptığı açıklama ile “VoCo” adında bir ses düzenleme projesini onayladığını ve çalışmalara da başlandığını belirtti. 

VoCo’yu Adobe Photoshop’a da benzetebiliriz. Bu programda ekleyeceğiniz 20 dakikalık ses dosyaları ile kendi cümlelerinizi oluşturabilir, veya önceden kaydı yapılmış bir başka konuşmanın kelimelerini değiştirebilirsiniz. Tabii, her yerde olduğu gibi bu programda da yapacağınız değişiklikler duyulduğu taktirde fark edilebiliyor, ki Adobe’un kendisi de bunu belirtti. Yani program için “Siri” benzetmesi yapmak, sanırım yanlış olmaz. 

Yukarıda da gördüğünüz gibi, ses frekansının hemen altında bulunan kutucuğa kelimeleri veya cümleleri yazıp gerisini VoCo’ya bırakıyorsunuz. Bu program sayesinde hem eğlenebilir, hem de iş alanınıza göre kullanıp pratik çözümler sağlayabilirsiniz. VoCo projesinin çıkış tarihi veya fiyatı, daha yeni onaylandığı için henüz netlik kazanmış değil.

Kaynak : http://www.theverge.com/2016/11/3/13514088/adobe-photoshop-audio-project-voco
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0