Adobe Photoshop’un Tam Versiyonu iPad’lere Geliyor

15
6
5
2
0
Son günlerde Apple, ürünlerine getirdiği zamlar ile dikkatleri üzerine çeker oldu. Sevenlerini üzen bu durumun yanı sıra bir de Apple cephesinde gerçekleşen güzel olaylar var.

Sizlere iş kaynağı olabilen ya da bazı işlerin kapısını açabilen Adobe Photoshop, şimdi iPad’lerde tam sürüm halinde kullanılabilecek. Son günlerde getirdiği fahiş zamlarla akıllara yer eden firma, bir şekilde kullanıcılarının gönlünü alacak jestlerde de bulunmayı ihmal etmiyor diyebiliriz. Masaüstü uygulamaları ve iPad’lerde kullanılabilecek olan bu tam sürüm Adobe Photoshop, kullanıcıları için elbette ki çok işlevsel olacaktır.

Bloomberg, Adobe'nin yıllık MAX konferansı sırasında Ekim ayında açıklanacak olan “Photoshop uygulamasının, Apple'ın iPad'i için tam sürümünün” yolda olduğunu bildirdi. Şu an için net bir tarih verilmese de uygun bir süre içerisinde özelliğin tanıtımının yapılması bekleniyor. Dokunmatik cihazlara entegre edilen bu yeni sürümün, arayüzün de değişmesine neden olacağı konuşuluyor.

Öte yandan yeniden tasarlanan uygulama, başlarda Photoshop’un geleneksel sürümüyle birlikte sunulacak. Adobe, ürünlerinin tam sürümünü iPad'e getiren, Creative Cloud hizmetine zaten abone olan kullanıcıların MacOS, Windows, iOS ve Android'de Adobe uygulamalarını kullanmalarını sağlayan bir nimet olacaktır.

Kaynak : https://gizmodo.com/full-version-of-adobe-photoshop-is-reportedly-coming-to-1827572583
15
6
5
2
0
Emoji İle Tepki Ver
15
6
5
2
0