Age of Empires II: Definitive Edition'ın Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu

37
5
4
1
1
Gamescom 2019'da gelecek oyunlarına dair açıklamalar yapan Microsoft, efsane strateji oyunu Age of Empires'ın son sürümü olan Definitive Edition'ın Eylül ayında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Yılların eskitemediği strateji oyunu serisi Age of Empires, oyunlara ilgi duyan herkesin en azından bir kez karşısına çıkmıştır. Günümüzde bile hala popülerliğini koruyan serinin ikinci ve en beğenilen oyunu olan Age of Empires II, ilk kez 1999 yılında piyasaya sürülmüştü ve “Yılın Strateji Oyunu”, “Yılın Bilgisayar Oyunu” gibi pek çok ödül kazanmıştı. 

Zamanının efsanesi olan bu oyun için Microsoft, 2013 yılında oyunun önce HD remastered sürümünü çıkarmış; ardından 2017 yılında yaptığı açıklamada oyunu sıfırdan yazıp güncelleyecekleri Definitive Edition sürümünün geleceğinin haberini vermişti. O zamandan beri ortalıkta pek çok söylenti dolaşıyordu. Sevenlerini daha fazla bekletmek istemeyen Microsoft, Gamescom 2019’da tüm bu söylentilere noktayı koydu ve oyunun çıkış tarihini açıkladı.

Age of Empires II: Definitive Edition, 14 Kasım'da geliyor:

Age of Empires II: Definitive Edition

Almanya’da düzenlenen Gamescom 2019'da oyunlarını tanıtan Microsoft, Age Of Empires II: Definitive Edition’ın 14 Kasım’da piyasaya sürüleceğini duyurdu ve hayranlarının meraklı bekleyişini giderdi.  

Klasik gerçek zamanlı strateji oyununun güncellenmiş sürümü Definitive Edition, yeni görevlere ve dört yeni uygarlığa yer verecek. Definitive Edition, bilgisayar için Xbox Game Pass’in bir parçası olacak ve ayrıca Steam’den de indirilebilecek.

Her iki platform arasında eş zamanlı olarak oynanabilecek olan sürümde, temel özelliklerin hepsi yer alacak. Bunlara ek olarak ise artırılmış birim sınırı, tam 4K desteği, iyileştirilmiş grafikler ve pek çok yeni animasyon yer alacak. Microsoft, geçtiğimiz Haziran ayında Age of Empires II: Definitive Edition’a ait bir tanıtım videosu da paylaşmıştı.

Age of Empires II: Definitive Edition tanıtım videosu, ön sipariş sayfası ve fiyatı:

Yukarıdaki YouTube bağlantısından izleyebileceğiniz tanıtım videosuna ek olarak oyunu buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz Steam sayfasından da inceleyebilirsiniz. Oyunun şu an için ön siparişte olduğunu ve ön sipariş için 56,25 TL gibi bir fiyatın belirlendiğini de belirtelim.

Microsoft’un ayrıca yeni bir Age Of Empires oyunu üzerinde çalıştığı da biliniyor. Yeni oyunun Empires Age IV olarak adlandırılması bekleniyor ancak proje hakkında fazla detaylı bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://venturebeat.com/2019/08/19/age-of-empires-ii-definitive-edition-launches-on-november-14/
37
5
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
37
5
4
1
1