'Cehennemde Geçecek' Muhteşem Bir Korku Oyunu Geliyor: Agony!

1
0
0
0
0
Kickstarter üzerinden aldığı büyük bağışlarla dikkat çeken Agony, 2017 yılında muhteşem bir korku oyunu olarak geliyor!

Outlast ve türevleri olan hayatta kalma temalı korku oyunları son dönemde oldukça popüler. Gerim gerim geren, arada çıkan jumpscare ile de aklımızı başımızdan alan bu yapımlar için 2017 yılında Outlast II’nin gelmesinin yanı sıra bir sağlam korku oyunu daha yolda.

Agony adını alan ve Kickstarter üzerinden 146.000 Dolar destek olan oyun, eğer 9 gün içinde 150.000 Dolar’ı aşarsa sanal gerçeklik desteği de sunacak.

Cehennem’de geçen bir korku oyunu olacak olan Agony ekibinde bulunan geliştiriciler ise The Division, Witcher 3, Sniper: Ghost Warrior 2, Alien Rage, Enemy Front, Real Boxing 2 ve Godfire: Rise of the Prometheus gibi AAA oyunlarda yer almış profesyonel kişiler olduğu bilgisi veriliyor.

Cehennem temasını ateşler içinde tasvir etmek yerine bol bol ölü, iskelet ve ruh ile süsleyen Agony, 2017 yılının 2. çeyreğinde oyuncularla buluşacak. Plan olarak PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da çıkış yapması düşünülen oyunun VR desteğinin PSVR mı yoksa PC tarafında mı olacağı bilinmiyor. Ancak tanıtım videolarına bakacak olursak VR platformunda bu oyunu oynamak için ciddi manada yürek yemek gerekiyor.

Cehennemden kaçış temalı bu yapımda günahlarınızın cefasını çekmek için girdiğiniz cehennemden kaçış yöntemi bulmak gibi bir durum ile karşılaşacağız. Evet, bir düşünün. Cehenneme gittiniz ve oradan kaçma şansınız var. Ancak bulunduğunuz yerin cehennem olduğunu düşünürsek kaçma fikri harika olsa da karşınıza çıkabilecek şeyler konusunda tedirgin olmadan edemiyoruz.

Bakalım, merakla ve heyecanla bekliyoruz. Umarız Agony, No Man’s Sky gibi önceden şişirilen ve sonradan sönen balon durumunda olmaz. Ancak görünüşe göre olmayacak zaten.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0