Hayranlarının Tasını Tarağını Toplayıp Bir An Önce Yerleşmek İsteyecekleri Mario Temalı Kiralık Oda

0
0
0
0
0
Süper Mario fanlarından biri oyun temalı kendi “Mantar Krallığı”nı kurdu. AirBnb'de kiralık olarak sunulan odaya ait detayları ise haberimizde.

Mario severler işi gücü bırakın! Her ne kadar tatil sezonu geçmiş olsa da yıl başı tatilinizde bulunmaktan mutluluk duyacağınız ideal tatil yerinizi bulduk. Super Mario fanlarından biri olan Airbnb kullanıcısı, oyun temalı kendi “Mantar Krallığı”nı kurdu. Portekiz’in Lizbon kentinde Airbnb üzerinden kiralayabileceğiniz içi Mario temalı nesnelerle dolu bir oda sosyal medya ve birçok haber sitesinin dikkatini fazlasıyla çekti.

Oda temel olarak Mario dünyası gibi dursa da aslında yalnızca Mario hastası olanlar için tasarlanmamış. Odada 2 Nintendo 3DS, Nintendo efsanesi olan The Legend of Zelda serisinin tamamı ve Wii U ile beraber 20 oyun da mevcut. Oda sahibi olan Andre, odayı şimdiki haline getirebilmek için tamı tamına 10.000 Euro harcadığını söylese de neyse ki gecelik 38 Dolar'a kiralıyor. Eğer yolunuz Lizbon'a düşerse 38 Dolar gibi Airbnb içerisinde uygun fiyatlı diyebileceğimiz bu odayı kiralamanızı tavsiye ediyoruz.

Aşağıdaki görsellerden de odaya ait diğer görüntülere ulaşabilirsiniz. Ayrıca olur da kiralamak isterseniz Airbnb sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0