Dünyadaki Tüm Renklere Sahip Olan Muhteşem Akıllı Kalem: Cronzy

1
1
1
0
0
Dünyadaki tüm renklere sahip olan, herhangi bir yüzeyden renk seçerek yazabilen muhteşem kalem Cronzy tam çizerlere göre.

Özellikle grafiker, tasarımcı, çizer, ressam ve harita mühendisi gibi meslek dallarında hem kalemin kalitesi hem de ellerindeki renk seçenekleri fazlasıyla önem taşıyor. Aynı zamanda klasik bir öğrenci ya da iş adamının da fazlasıyla ilgisini çekebilecek olan Cronzy isimli kalem, hem akıllı hem de 16 milyon renk seçeneğiyle en fazla renk paletine sahip olan kalem olarak rekor da kırmış oluyor.

Android, iOS ve hatta Windows Phone için uygulaması da bulunan Cronzy, bu uygulama üzerinden renk seçebilmenize olanak tanırken, aynı zamanda çiçek, meyve, çanta, ayakkabı vb dünya üzerindeki herhangi bir şeye kalemin arkasını dokundurarak renk seçebilmenize de olanak tanıyor.

Buradaki IndieGoGo bağlantısı üzerinden destek vereceğiniz proje 200.000 Dolar hedefine yeni başladı ve 8.000 Dolar’lık bağışı şimdiden aldı. Bakalım 200.000 Dolar’a ulaşarak piyasaya girebilecek mi hep beraber göreceğiz. Şu anda erken satın alma indirimine sahip olan Cronzy’i IndieGoGo’dan 100 Dolar’a alabilirsiniz. ancak daha sonra 220 Dolar’a yükselecek olan kalem, satışa çıktığında ise 300 Dolar fiyat etiketine sahip olacağını da belirtmiş olalım.

Kaynak : https://www.indiegogo.com/projects/cronzy-pen-over-16-million-colors-in-your-pocket-art-gadgets#/
1
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
0
0