Akıllı Saat Sektörü Hızla Küçülüyor: Motorola da Akıllı Saat İşinden Vazgeçiyor

1
0
0
0
0
Akıllı Saat Sektörü Hızla Küçülüyor: Motorola da Akıllı Saat İşinden Vazgeçiyor
Akıllı saat pazarının öncü şirketlerinden biri olan Motorola'nın CEO'su, akıllı saat dünyasının pek de kârlı olmadığını ve bu nedenle beklentilerini karşılamadığını söyledi.

2013 yılından bu yana akıllı saatler "devrimsel teknoloji" olarak sıklıkla gündeme taşınsa da ne yazık ki akıllı saatlerin birçoğu beklenen satış rakamlarına ulaşamıyor ve kullanıcılar bir akıllı saat sahibi olmaya sıcak bakmıyor ancak yine de birçok marka bu alandaki çabasını sürdürüyor.

Akıllı saat dünyasına en fazla emek veren şirketlerden biri olan Motorola, söylenene göre artık akıllı saat üretmeyecek. Özellikle Motorola CEO'sunun akıllı saat sektörünün hiç de kârlı bir iş olmadığını söylediği açıklamalardan sonra büyük ihtimalle şirket akıllı saat pazarından resmen çekilecek.

Motorola bu sektörden çekilmeyi planlayan ilk şirket değil

Samsung ve Apple gibi üreticiler akıllı saat tarafına ağırlık verirken daha önce birçok marka da akıllı telefon sektöründe küçülmeye gitmişti. Aslında bu genel olarak akıllı saatlerin tüketiciler tarafından tercih edilmediğini ve giyilebilir teknolojilerinin halen daha kabul edilebilir seviyeye erişmediğini gösteriyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0