Akıllı Saati Patlayan Adamın Kolunda 3. Derece Yanık Oluştu (18+)

165
24
19
9
6
ABD'de Ethan Landers adlı bir adamın Fitbit marka akıllı saati kolunda patladı ve bileğinde 3. derece yanık oluştu. Talihsiz adam olay anını ve sonrasını Facebook'ta fotoğraflarla paylaştı.

ABD'nin Iowa eyaletinde yaşayan Ethan Landers adlı bir adam, Fitbit marka akıllı saati kolunda patladıktan sonraki korkunç görüntüleri paylaştı. Landers, Facebook paylaşımında akıllı saatin gece yarısı uyurken yanmaya ve dumanlar çıkarmaya başladığını belirtti.

Ethan geçen ay yaptığı paylaşımda olay anını, "Fitbit'imin yandığını hemen fark ettim ve telaş içinde çıkarmayı denedim. Birkaç başarısız denemenin ardından yataktan fırladım ve eşimin Fitbit'imin kayışını çıkarabilmesi için ışığı açtım." ifadeleriyle anlattı. Akıllı saatin patlamasıyla adamın bileğinde 3. derece yanık ve doku hasarı meydana geldi. Talihsiz adam, yaranın anında kabarmaya başladığını ve şiddetli bir ağrı hissettiğini belirtti.

fitbit akıllı saat patlama

Ethan paylaşımına, "Kolumda erimiş gibiydi. Fitbit'in pilinden duman çıkıyordu ve yatak odamız elektriksel yanık kokuyordu. Durumun ciddiyetini görmek için bir hemşireyi aradık ve yara beyaz, kabarık olduğu için acil servise gitmemiz gerektiğini söyledi." sözleriyle devam etti. Hastaneye vardıklarında doktorlar yarayı temizledi ve Ethan'ın kolunda parça kalmadığından emin olmak için röntgen çekti.

İlk müdahalenin ardından yara kliniğine gönderildi ve yara kliniğinde bileğinde 3. derece yanık olduğunu söylediler. Bir sonraki randevusunda mağdurun deri deri nakline ihtiyacı olup olmadığı belirlenecek. Ethan'ın gönderisi Facebook'ta 4.000'den fazla paylaşıldı.

fitbit akıllı saat patlama

Diğer yandan Fitbit, Ethan'ın iddialarını araştırdığını doğruladı. Şirket sözcüsü, "Müşterilerimizin sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimizdir ve Bay Landers’ın bildirimini çok ciddiye alıyoruz. Bay Landers ile konuştuk ve konuyu aktif olarak araştırıyoruz.

Fitbit ürünleri, güvenilir standartlara uygun olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Ayrıca kullanıcılarımızın güvenliğini sağlamak için kapsamlı iç ve dış testlerden geçmektedir." açıklamasını yaptı. Google geçtiğimiz günlerde Apple Watch'a karşı giyilebilir teknoloji yarışında öne çıkmak için Fitbit'i 2.1 milyar dolar karşılığında satın almıştı.

Kaynak : https://www.news.com.au/technology/gadgets/wearables/man-describes-horrifying-moment-fitbit-exploded-on-his-wrist-leaving-him-with-thirddegree-burns/news-story/450b1f54f0d56cf10a49b51f43a1dede
165
24
19
9
6
Emoji İle Tepki Ver
165
24
19
9
6