Akıllı Saatte Devrim Yaratacak: Apple Watch 2 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

4
1
0
0
0
Apple'ın yeni akıllı saati Apple Watch seri 2 tanıtıldı. Yeni Apple Watch seri 2, akıllı saat dünyasına önemli yenilikler kazandırıyor.

Bugün düzenlenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus basın toplantısıyla birlikte Apple, yeni akıllı saati Apple Watch seri 2'yi de tanıttı. Bir önceki seri Apple Watch'a göre önemli geliştirmeler yapılan Apple Watch seri 2, akıllı saat dünyası için önemli yenilikleri de beraberinde getiriyor.

Tasarım anlamında pek fazla farklılık içermeyen yeni Apple Watch, tasarımsal bir farklılık olmadığından dolayı Apple Watch seri 2 olarak adlandırılıyor. Özellikle sporcuları hedef alan yeni Apple Watch, açıklanan özelliklere göre 50 metreye kadar suya karşı dayanabiliyor yani diğer bir değişle su geçirmiyor.

Ekran konusunda da gelişen Apple Watch seri 2, parlaklığını 1000 nit'e kadar yükseltebiliyor. Tabii bu yüksek ekran parlaklığı batarya konusunda endişeler yaratsa da, Apple'ın söylediğine göre yeni Apple Watch'ta pil ömrü yüksek parlaklığa rağmen daha uzun gidecek. Ayrıca iPhone'dan bağımsız olarak Apple Watch'ta dahili olarak GPS bulunuyor.

Lüks severler için seramik kasa geliyor

Tasarım anlamında en üst seviye markalardan Hermes ile çalışan Apple, yüksek fiyat segmentinde seramik kasalı lüks Apple Watch seri 2'leri de tüketicilerin beğenisine sunacak. Seramik kasalı yeni Apple Watch'ların fiyatı ise henüz belli değil.

Nike ile önemli işbirliği

Yeni Apple Watch'un sporcular için Nike ortaklığıyla yeni bir modeli de geliyor. Fitness ve sağlık konusunda önemli geliştirmeler olan Nike ortaklığıyla tasarlanan Apple Watch seri 2, ana modellerden bağımsız olarak daha farklı ve sportif bir tasarımla satışa sunulacak. Nike, koşuculara direk olarak bu saati almalarını öneriyor, ayrıca söylenene göre yeni Apple Watch seri 2; insanların sporu sevmesini de kolaylaştıracak.

Yeni Apple Watch seri 2'nin ilk etapta 1049TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. Ancak model tercihine göre fiyat ciddi anlamda değişiklik gösterecek.

iPhone 7 Ön Sipariş

Ayrıca Apple Watch seri 2'nin de tanıtıldığı Apple etkinliğinde tanıtılan Apple'ın yeni telefonu iPhone 7'ye Webtekno güvencesiyle bu bağlantıdan Teknostore üzerinden ön sipariş ile sahip olabilirsiniz.

4
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
0
0
0