Akıllı Saatlere Özel Korumalı Cam Teknolojisi: Gorilla Glass SR+

0
0
0
0
0
Akıllı Saatlere Özel Korumalı Cam Teknolojisi: Gorilla Glass SR+
Gorilla Glass ekran teknolojisi ile popüler olan Corning, bu teknolojisini akıllı saatler için geliştirdi.

Akıllı saat sektörü hızla gelişmeye devam ediyor. Daha öncesinde Qualcomm tarafından açıklanan dünyanın ilk akıllı saat çipseti olan Snapdragon Wear 2100 ile giyilebilir teknoloji odaklı işlemcisinin ardından dayanıklı ekran camı teknolojileri ile ön plana çıkan Corning firması da olaya el atıyor.

Şimdiye kadar Gorilla Glass ekran koruma teknolojisi ile ön plana çıkan Corning, akıllı saatler odaklı ekran koruma teknolojisini de duyurdu. Gorilla Glass SR+ adını alan bu teknoloji, çizilme önleyici safir koruma sağlarken, Gorilla Glass’ın telefon serisine göre inanılmaz bir incelik ile sıyrılıyor.

Çizilmelere karşı dayanıklılık noktasında GG4 ve GG5’e göre çok daha dayanıklı olan GGSR+, teknik olarak bu teknolojilerden daha iyi gibi görünüyor. Tabii bunu bir firmanın akıllı saatinde kullanması ile öğreneceğiz. Ki tahminime göre bu Samsung Gear S3 akıllı saati olacak. Aynı zamanda Apple Watch 2’de de beklenen bu teknoloji’ye ait ürünü tabiki Webtekno olarak dayanıklılık testine de tabii tutarız diye düşünüyorum :)

Unutmadan, aşağıdaki videodan Gorilla Glass 5 ile korunan Samsung Galaxy Note 7’nin dayanıklılık testine de bakabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0