Akılsız Samsung’un Cezasını Galaxy S8 Çeker: Note 7’nin Patlama Nedeni Bulunamadı, S8 Gecikiyor!

0
0
0
0
0
Akılsız Samsung’un Cezasını Galaxy S8 Çeker: Note 7’nin Patlama Nedeni Bulunamadı, S8 Gecikiyor!
Samsung, hala Galaxy Note 7’nin neden patladığının detayını çözemediği için Galaxy S8’in piyasaya girme süresini en az 2 hafta erteliyor!

Samsung’un başına bin bir türlü iş açan Galaxy Note 7, cayır cayır yanıp patlamasının ardından hızlı bir hamle ile toplayan Samsung, daha sorunun ne olduğunu çözemeden sadece batarya değişimi yaparak tekrar piyasaya sürmüş ve bunun ceremesini de tekrar patlayan Note 7’nin yenilenmiş modellerini de toplayıp, modeli komple piyasadan çekerek çıkarmıştı.

Ancak işler o kadar sarpa sarmış durumda ki, Samsung, Note 7’nin hala neden patladığını, neden yandığını çözemedi. Bu sebeple aynı sorun Galaxy S8 başta olmak üzere diğer tüm modellerinde başına gelmemesi için tüm mühendislerini bu sorunu çözmeleri için görevlendiren Samsung Mobile, harıl harıl Galaxy S8’i geliştirmek için çalışacağı süreyi Note 7’nin sorununu bulmaya harcıyor.

Bu nedenle tahminen 26 Şubat 2017’de, yani Barselona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nden bir gün önce yapılacağı beklenen Galaxy S8 serisi lansmanı en az 2 hafta ertelenebilir. Bu sebeple Barselona yerine Amerika’da daha sonra bir lansman yapabileceği söylenen Samsung, belki de demo olarak yine MWC’de, ardından piyasaya girişini ise daha ileri bir tarihe atarak da çözüm sunabilir.

Bakalım Note 7 sorunu ne zaman çözülecek ve Samsung’un bu Galaxy S8 lansmanı ve piyasaya çıkışı ne kadar ertelenecek. Umarız Samsung bu sorunu kısa sürede çözer ve Galaxy S8 başta olmak üzere bu sıkıntıyı bir daha kimse yaşamaz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0