Aktörlerin Giyinmekten Nefret Ettiği 8 Süper Kahraman Kostümü

107
31
6
5
3
Hepimizin severek izlediği süper kahramanları oynayan aktörlere bir teşekkür borçlu olabiliriz zira süper kahraman rolü oynamanın getirdiği zorluklar çok fazla.

Sıcak ve güneşli bir günde vücudunuzu tamamen kaplayan ve kaşındıran bir kostüm giydiğinizi düşünün. 10 saat boyunca güneşin altında bu dar kostümü giymek zorundasınız ve bir yeriniz kaşındığında kolayca kaşıyamıyorsunuz. Düşüncesi bile sinir bozucu olan bu durumu, sevgili süper kahraman aktörlerinin neredeyse hepsi yaşıyor. Bu içeriğimizde sizlere giydikleri kostümlerden yakınan aktörlerin bir listesini oluşturduk.

1. Tom Holland - Spider-Man

En son ve güncel Spider-Man olan Tom Holland, her ne kadar kariyerinde bir kilometre taşı olarak belirse de Spider-Man rolünün onun için çok zorlu geçtiğini söylüyor. Giymek zorunda olduğu kostüm onu fazlasıyla rahatsız etmiş. Maskeli olmasından dolayı ve çekimlerinde uzun sürmesinden dolayı su bile içemeyen aktör, görüşünün de yine maskeden kısıtlı olduğunu söylüyor. Hatta bir röportajında Holland, “Büyük susamış bir bitki gibi hissettim” diyor.

2. Paul Bettany - Vision

Paul Bettany’nin ilk olarak Avengers: Age of Ultron’da gördüğümüz Vision karakteri hepimizin ilgisini çekmişti. Ancak Bettany’nin dediğine göre giymek zorunda olduğu kostüm yüzünden sıcak dolayısıyla aşırı terlemiş ve kulaklarının da kapalı olması sebebiyle duymakta güçlük çekmiş.

3. Robert Downey Jr. - Iron Man

Tony Stark’ı bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyoruz. Aynı zamanda onu canlandıran Robert Downey Jr.’ı da. Downey’nin dediğine göre ilk filmlerde giymek zorunda olduğu kostümü öyle dar ve ağırmış ki içinde kaldığı sürede klostrofobik hissetmiş. Downey Jr. durumla alakalı “Normalde klostrofobik değilim ama kostümün içinde birkaç saat durduğunuz zaman, ruhunuz sıkışıyor ve şöyle diyorsunuz ‘Tamam, dublörleri çağırmanın zamanı geldi.’ ” diyor.

4. Chadwick Boseman - Black Panther

Black Panther, Marvel’in gişede en başarılı solo filmlerinden biri. Ancak bu filmden önce başrolü oynayan Chadwick Boseman, ilk olarak Captain America: Civil War’da karşımıza çıkmıştı ve kostümüyle birlikte göz alıcı görünüyordu. Ancak Boseman’in dediğine göre içinde bulunduğu kostüm öyle dar ve kalınmış ki, içinde nefes bile alamamış ve çekim süresi boyunca inanılmaz bir sabır göstermek zorunda kalmış.

5. Margot Robbie - Harley Quinn

Margot Robbie, Harley Quinn rolünde oldukça çekici bir kostüm giyinmişti. Ancak Robbie giydiği sıkı ve ıslak beyaz tişörtlü ve kısa şortlu erotik kostümüne karşı bir kin besliyor. Aktris bir röportajda, “Yapmak zorunda olduğum fedakârlık, aslında istemediğim bir çıplaklık sergileyen bir kostüm giymek oldu” diyor.

6. Rebecca Romjin - Mystique

Rebecca Romjin, X-Men United filminde Mystique’i oynamıştı ve mavi görüntüsüyle gerçekten hoş görünüyordu. Ancak Romjin aynı fikirde değil zira giyinmek zorunda olduğu kostüm, aynı Robbie’de olduğu gibi fazla çıplaklık içeriyordu. Çekim sırasında en hassas bölgelerinin sadece protez parçalarla kapalı olması onu fazlasıyla rahatsız etmiş.

Aktris verdiği bir röportajda, “Sürekli diğer oyunculara ‘Tamamen giyiniğim değil mi?’ diye sordum ve onlar da bana ‘Hayır Rebecca, çıplaksın’ diyorlardı” sözlerini sarf etmiş. Romjin sette fazla stresli olduğu zaman yönetmen Bryan Singer, onun biraz beyaz şarapla rahatlamasına yardımcı olmuş.

7. George Clooney - Batman

Clooney, bu rolü oynarken fazlasıyla utandığını belirtiyor çünkü giydiği dar ve siyah kostümün göğüs uçları bulunuyordu. Filmin başarısızlığından bahseden Clooney, yazdığı bir Reddit gönderisinde “Kostüm hayal kırıklığı olabilir ancak bundan daha farklı sorunlar da vardı” dedi.

8. Michelle Pfeiffer - Catwoman

80’lerde çekilmiş Batman Returns filmi gerçekten bir orijinaldi. Michelle Pfeiffer tarafından canlandırılan Catwoman’da izleyiciler tarafından oldukça çekici bulunmuştu. Ancak aktrisin düşüncesi tahmin edebileceğiniz gibi aksi yönde.

Filmin çekilmesinden yıllar sonra Pfeiiffer, o kostümün giymek zorunda olduğu en rahatsız kostüm olduğunu şu sözlerle belirtiyor “Kostüm ekibi vücudumu tamamen pudralayıp, kostümü geçirip vakumluyorlardı. Ancak bu sayede kostüme girebiliyordum.” En büyük rahatsızlığı da maskenin verdiğini belirten Pfeiffer, giydiği zaman kafasını sıkıştırdığını ve nefes alamadığını söylüyor.

Böylece izlediğimiz onca güzel süper kahraman filmlerinin arkasında nasıl zorlu bir süreç olduğunu görmüş oluyoruz. Onları canlandıran aktörler de birer süper kahraman diyebiliriz. Sizin favori süper kahramanınızı da yorumlar da belirtmeyi unutmayın.

Kaynak : https://brightside.me/wonder-films/16-times-actors-couldnt-stand-their-movie-wardrobe-we-all-loved-750060/
107
31
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
107
31
6
5
3