Alcatel, Türkiye'de İki Yeni Fiyat Performans Canavarı Telefonunu Tanıttı

0
0
0
0
0
Bugün düzenlenen basın toplantısıyla birlikte Alcatel, fiyat performans konusunda oldukça iddialı telefonları IDOL 4 ve Pop 4S'i duyurdu.

Mayıs ayında resmi olarak Türkiye ofisini açan Alcatel, bugün İstanbul'da düzenlediği basın toplantısıyla birlikte Türkiye'de satışa sunacağı iki akıllı telefonunu tanıttı.

Özellikle fiyatlarına göre sunduğu özelliklerle dikkat çeken Alcatel IDOL 4 ve Alcatel POP 4S modelleri 1000TL segmentinde karşımıza çıkarken, yakın zamanda Alcatel yeni akıllı telefonlarını da Türkiye pazarına getireceğini açıkladı.

Alcatel IDOL 4 (1099TL)

5.2 inçlik Full HD çözünürlüklü ekrana sahip Alcatel'in orta seviye özellikleriyle dikkat çeken telefonu Alcatel IDOL 4, gücünü Snapdragon 617 işlemcisinden alıyor. Cihazda 3GB RAM ve 16GB depolama alanına yer verilirken cihazın f/2.0 diyafram açıklığına sahip 13MP çözünürlüklü arka kamerası ve LED flaşa sahip 8MP çözünürlüklü ön kamerası bulunuyor.

Aynı zamanda Alcatel Idol 4 kutu içeriğinde sanal gerçeklik gözlüğü hediyesiyle birlikte geliyor. Hi-Fi ses desteği de bulunan telefonun Türkiye satış fiyatı 1099TL olarak açıklanmış durumda.

Alcatel POP 4S (999TL)

5.5 inçlik Full HD çözünürlüklü ekranı olan Alcatel POP 4S gücünü MediaTek'in Helio P10 (MT6755M) işlemcisinden alıyor. 2GB RAM ve 16GB depolama alanına sahip olan cihazın 13MP çözünürlüklü arka ve 5MP çözünürlüklü ön kamerası bulunuyor. Telefon ülkemizde 999TL'den satışta olacak.

Alcatel'in yeni akıllı telefonları Kasım ayının sonlarına doğru Türkiye'de raflardaki yerini almış olacak. Hem teknoloji mağazalarında satışa sunulacak telefonlar aynı zamanda operatörlerle düzenlenecek kampanyalarla da satın alınabilecek.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0