Alev Kırmızısı OnePlus 6'nın Satışa Sunulacağı Tarih ve Fiyatı Belli Oldu

18
5
2
1
0
OnePlus 6'nın yeni renk seçeneği, fiyatı ve satışa sunulacağı tarih belli oldu. Alev kırmızısı rengiyle piyasayı yakacak olan OnePlus 6'nın yeni renk seçeneği, orijinal sürümü ile aynı fiyata sahip olacak.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus geçtiğimiz günlerde şirketin en yeni amiral gemisi olan OnePlus 6 için yeni bir renk seçeneği piyasaya süreceğini açıklamıştı. Hayranlarını fazla meraklandırmayan şirket, resmi blogunda yaptığı açıklama ile OnePlus 6’nın kırmızı renk seçeneği ile satışa sunulacağını duyurdu.

Kırmızı renk seçeneği son dönemde üreticiler arasında oldukça popüler hale gelmiş durumda. Apple, iki yıldır güncel modelleri için ‘Product Red’ renk seçeneğini satışa sunuyor. Keza Samsung da Galaxy S serisi için Burgonya Kırmızısı renk seçeneğini sınırlı sayıda da olsa satışa sunuyor. OnePlus da geçtiğimiz yıl OnePlus 5T için Lava Red sürümü tanıtmıştı.

İşin daha da güzel yanı kırmızı OnePlus 6, standart OnePlus 6’nın satışa çıktığı tüm pazarlarda satılacak. Fakat kırmızı OnePlus 6’yı isteyenler 8GB RAM ve 128GB depolama alanı bulunan versiyonu satın almak zorunda olacaklar. 10 Temmuzda satışa çıkacak kırmızı modelin fiyatı, standart versiyon ile birebir aynı olacak.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/oneplus-6-red-edition-881890/
18
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
5
2
1
0