Alkolün Neden Olduğu Kazayı Şoför Koltuğundan ‘Sanal Gerçeklik'le İzlemenizi Sağlayan İbretlik Video

0
0
0
0
0
Alkolün Neden Olduğu Kazayı Şoför Koltuğundan ‘Sanal Gerçeklik'le İzlemenizi Sağlayan İbretlik Video
Diageo isimli alkollü içecekler üreten şirketin hazırladığı bu videoda alkollü araç kullanılması sonucu oluşan kaza, sanal gerçeklikle izleyenlere birebir yaşatılıyor.

Televizyonlarda alkollü aracın kullanılmasını engellemeye yönelik onlarca kamu spotuna denk gelmişsinizdir. Fakat eminim hiçbirinin etkisi, hazırlanan bu video kadar olamayacak. Diageo isimli alkollü içecekler üreten şirket, alkollü araç kullanımı sonucu oluşan kazayı sanal gerçeklik deneyimi sayesinde herkesin birebir yaşamasını sağlayacak bir video yayınladı.

3 farklı hikayenin 3 farklı araçlarla anlatıldığı video çalışmasında yaşanılan kazaları hissetmek bir yana, sebep olduğunuz kaza sonrası başka insanların hayatlarının sona erdiğini bile iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Bir olay hakkında tecrübe etmeden yorumda bulunmak ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum fakat bu video, size bu tecrübeyi fazlasıyla yaşatacak.

VR başlığınız ya da CardBoard’ınız varsa, aşağıdaki videoyu izlemenizi şiddetle öneriyorum. Hoş, bunlar olmadan da izlediğinizde hemen hemen aynı etkiyi hissedeceğinizi düşünüyorum. Bu arada hala bu tarz videoları izlemek için bir sanal gerçeklik gözlüğüne sahip değilseniz, Teknostore üzerinden buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0