Almanya'da 8 Milyon Euroyu Çalarak Kayıplara Karışan Türk Hala Yakalanamadı: "Parayı Antalya'da 'Eziyor' Olabilir"

75
10
6
6
2
Almanya'nın aylardır konuştuğu Türk olan Yasemin Gündoğan, hala yakalanamadı. Çalıştığı şirketten tam 8 milyon euro çalarak ortadan kaybolan genç kadının Türkiye'de olabileceği düşünülüyor. Alman polisi, konuyla ilgili olarak vatandaşlarından yardım istiyor.

Almanya'nın bir süredir konuştuğu en önemli meselelerden bir tanesi, "Yasemin Gündoğan" isimli genç bir kadın. Gündoğan, çalışmakta olduğu para nakliye şirketinin bankalara göndermek için hazırladığı 8 milyon euro civarında parayı çalıp, kayıplara karışmakla suçlanıyor. İşin ilginç tarafı, Alman polisi bu kadını bir türlü bulamadı. “Güler yüzlü milyoner hırsız” lakaplı Gündoğan'ın Türkiye'ye gelmiş olabileceği ve hatta Antalya'da tatil yapıyor olabileceği tahmin ediliyor.

Almanya'da gerçekleşen milyon euroluk soygun oldukça garip ve planlı bir şekilde gerçekleşti. Öyle ki Yasemin Gündoğan, 19 Mayıs'ta bir araç kiralıyor, kiraladığı bu aracın plakasını değiştiriyor, daha sonra da çalıştığı şirkette kullandıkları çöp konteynerlerine 8 milyon euroyu koyarak kiralık araca taşıyan genç kadın, parayı çaldıktan sonra da hem kiraladığı aracı gerçek plakasıyla teslim ediyor hem de ortadan kayboluyor.

Hiç kimse, Yasemin'in bunu yapabileceğine inanmıyor

Yasemin Gündoğan

Yasemin Gündoğan'ı tanıyan kişiler, bu genç kadının böyle bir şey yapabileceğine inanmıyorlar. Gündoğan'ın lüksü ve parayı seven birisi olduğunu kabul eden tanıdıkları, bu genç kadının tabiri caizse bu kadar kapsamlı bir soygunu planlayacak kadar zekasının olmadığını söylüyorlar. Zaten Alman polisi de soygundaki tek kişinin Yasemin Gündoğan olduğunu düşünmüyor.

Mayıs ayından beri devam eden soruşturma süreci, Alman polisini de çaresiz bırakmış durumda. Kolluk kuvvetleri, Almanya halkından da konuyla ilgili yardım istiyor. Ancak beklentiler, soruşturma kapsamının genişletileceği yönünde. Muhtemelen bu durumda, Türkiye de Yasemin Gündoğan meselesine dahil olmuş olacak.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/butun-dunya-onu-ariyor-8-milyon-euro-calan-yasemin-antalyada-tatilde-mi-6525577/
75
10
6
6
2
Emoji İle Tepki Ver
75
10
6
6
2