Aman Dikkat: Bir Galaxy Note 7 Daha Patladı!

0
0
0
0
0
Patlama sorunları ile başı belada olan ve ürünlerini piyasadan kısa süreliğine çeken Samsung’un başındaki bela bitmiyor.

Bildiğiniz gibi şimdiye kadar 37 ayrı sorun ve 2 adet şarj sırasında patlama vakası yaşan Note 7, Samsung’un başına bela olmuştu. Bu sorunlar üzerine kısa süreli olarak Note 7’nin satışını durduran firma, şimdiye kadar satın alanlardan ise para iadesi ya da değişim sözü vermişti. Fakat görünüşe göre hali hazırda satın alınmış olan Note 7’ler tehlike saçıyor.

Dün Avustralya’da bir hevesle Samsung Galaxy Note 7’yi çıktığı gibi alan bir kullanıcı otelde uyuyorken patlamasıyla uyandı. Bu sefer orijinal şarj aleti ve kablosu ile şarj olan Note 7’de farklı bir şarj aleti kullanılmadığının da altı çiziliyor. Otelde de yatakta ve yerde yanıklar oluşturan Note 7 yüzünden kullanıcı da otel tarafından 1380 Dolar ceza da yemiş. Yani hem dolarlar harcadığı Note 7’sini kaybeden arkadaş, bir de üzerine 1380 Dolar zarar ödemek durumunda kalmış.

Sonuç olarak Samsung tarafından hem yeni Note 7 ya da iade alacağı kesin olan bu arkadaşa büyük ihtimalle Samsung ödediği ceza miktarını da gönderecektir. Fakat, eğer Note 7 kullanıyorsanız şahsen herhangi bir sorun yaşamamanız için farklı bir telefona geçerek değişim ve iade süreci başladığında isterseniz sorunsuz Note 7 ile değiştirmenizi ya da para iadesi almanızı öneriyoruz. Bu aralar kullanmak gerçekten tehlikeli olduğu açık.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0