Amanda Cerny’i Yozgat’a Davet Eden Dayıya Cevap Geldi, Sosyal Medya Yıkıldı!

4
0
0
0
0
Amanda Cerny’i Yozgat’a Davet Eden Dayıya Cevap Geldi, Sosyal Medya Yıkıldı!
İki gün önce Amanda Cerny’i Yozgat’a davet eden Cafer Lalek isimli vatandaş’ın bu özgüveni dalga konusu iken Amanda’dan cevap gelince tüm sosyal medya alemi kapak oldu.

Özellikle orta yaş ve üzeri sosyal medya kullanıcıları, tam manasıyla kullanmayı bilmedikleri için çoğu zaman kendilerini komik duruma düşürebiliyorlar. Bunun en son örneği ise Cafer Lalek isimli bir abimiz.

Yukarıda görebileceğiniz gibi 91 doğumlu olan PlayBoy güzeli ve Vine fenomeni Amanda Cerny, 'Ada hayatı' diye bir fotoğraf paylaşmış, üzerine Cafer abimiz ise “Yozgada gelirsen seni birgün misaffir edebilirim.” şeklinde özgüven patlaması sayılabilecek cevabıyla dikkat çekmişti. Hem yazım şekli hem de bu özgüveni ile sosyal medyada oldukça konuşulan Cafer abi, dalga konusu ve “İşte aradığım özgüven” gibi komik mevzulara dahil edilirken efsane bir durum ortaya çıktı.

Hiç kimsenin beklemediği bir şekilde Amanda’dan cevap alan Cafer abimize, “Bing gerçekten bunu çevirmede oldukça berbat.. Haha.. Ama anladığım kadarıyla beni Türkiye’ye ziyarete davet ediyorsun?” şeklinde cevap verince tüm Türk sosyal medya dünyası net bir argo tabirle “kapak” olmuş oldu. Hatta geri de kalmayan Cafer abi “Türkçen yog mu?” diye de sorarak “Acaba cevap gelecek mi?” düşüncelerini kafamıza kazıdı.

Eğer olur da Amanda bu abimizle görüşmek için Yozgat'a gelirse Türk sosyal medya tarihinin en büyük olayına tanıklık edebiliriz. Merakla gelişmeleri bekliyoruz.

İşte bu yaşanan durum sonrasında sosyal medyadan gelen tepkilerden bazıları;

4
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
0
0
0
0