Amazon CEO'su Jeff Bezos'un Mona Lisa Tablosunu Yemesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

88
17
3
2
0
Farklı alanlarda adından bahsettiren ve dünyanın en zengin insanlarından olan Jeff Bezos, geçtiğimiz günlerde farklı bir imza kampanyasının konusu olmuştu. Şimdiki kampanyada ise milyarder Bezos'un Mona Lisa tablosunu yemesi isteniyor.

Amazon’un CEO koltuğunu devretmesi ve Blue Origin şirketinin ilk ekipli uçuşuna katılacak olmasıyla son günlerde gündemden düşmeyen Jeff Bezos, geçtiğimiz günlerdeki imza kampanyasına benzer başka bir kampanyanın konusu oldu.

Kendisini konu alan bunca kampanya karşısında ”Paran mı var derdin var” sözünün vücut bulmuş hali olarak tabir edebileceğimiz Jeff Bezos’un bu sefer de Mona Lisa tablosunu alıp yemesi isteniyor. Kampanya, güncel olarak yaklaşık 12.600 kişi tarafından imzalandı.

Uzaya gittiğinde geri dönmemesi için bir kampanya başlatılmıştı

Jeff Bezos ve Mona Lisa

Bezos’un 20 Temmuz tarihinde altı kişilik bir ekip ile Blue Origin şirketinin ilk ekipli uçuşuna katılacağını sizlerle paylaşmıştık. Bu uçuş gerçekleştiğinde, gezegene geri alınmaması için de bir imza kampanyası başlatılmıştı. Söz konusu kampanyada Bezos, Superman'in düşmanı olarak tanıdığımız Lex Luthor'a benzetilmişti ve kampanyayı 7 bin 500 kişi imzalamıştı.

Şimdiyse milyarderin ünlü Mona Lisa tablosunu satın alıp yemesi isteniyor. Güncel olarak yaklaşık 12.600 kişi tarafından imzalanan bu kampanyanın açıklamasına baktığımızda şu ifadeyi görüyoruz:

Hiç kimse Mona Lisa tablosunu yemedi ve biz, Jeff Bezos’un bunu gerçekleştirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

jeff bezos

Kampanyayı oluşturan Kane Powell, metni yaklaşık bir yıl kadar önce yazdığını fakat son haftalara kadar dikkat çekmediğini belirtiyor. Kendisine bunun neden istendiği sorulduğunda ise “Dürüst olmak gerekirse bilmiyorum” cevabını veriyor.

Bezos’un “Sizin canınız sağ olsun” deyip tabloyu satın aldığını ve yediğini düşünürsek, tabloda bulunan maddeler sebebiyle milyarderimiz için ciddi sağlık sorunlarının kaçınılmaz olduğunu düşünmek zor değil. 15.000 imzayı hedefleyen kampanyaya göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.indyturk.com/node/377276/yaşam/jeff-bezosun-mona-lisayı-yemesi-için-kampanya-başlatıldı-binlerce-kişi-imza-verdi
88
17
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
88
17
3
2
0