Dünyanın En Zengin İnsanı Olan Amazon'un CEO'su, Tahmin Edilmesi Zor Bir Sebeple Türkiye'ye Geldi

136
14
7
5
5
Dünyanın en zengin insanlarından bir tanesi ve aynı zamanda da Amazon'un sahibi olan Jeff Bezos, İstanbul'a geldi. Geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülen Gazeteci Cemal Kaşıkçı için düzenlenen anma etkinliklerine katılan Bezos'un, İstanbul'daki sonraki durağı ise bilinmiyor.

Bugün, Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'a girdiği ve bir daha çıkamadığı saat olan 13:14'te, Cemal Kaşıkçı için bir anma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen anma etkinliklerine, pek çok önemli isim katılım gösterdi. Etkinliğe katılan isimlerden biri ise dünyanın en büyük e-ticaret platformu olan Amazon'un sahibi Jess Bezos oldu. Bezos, İstanbul'a şahsi uçağı ile geldi.

Aslına bakacak olursak Cemal Kaşıkçı, Bezos'un çalışanlarından bir tanesiydi. Çünkü dünyanın en zengin insanı olarak da bilinen Bezos, The Washington Post gazetesinin 2013 yılından beri sahibi. Bezos, bu gazeteyi satın alabilmek için 250 milyon dolar ödeme yaptı.

Jeff Bezos

Jeff Bezos'un Cemal Kaşıkçı için düzenlenen anma etkinliğine girişi, bir kişi tarafından da kaydedildi. İşte o anlar;

Bezos'un servetini bugünkü haline getirmesindeki en önemli pay, kurucusu olduğu e-ticaret platformu Amazon. Bahsi geçmişken belirtelim; Jeff Bezos, halihazırda sahip olduğu serveti ile dünyanın en zengin insanı konumunda.

Türkiye'de de resmi olarak faaliyet göstermekte olan Amazon, kısa süre önce bir lojistik şirketi kurararak Türkiye'deki faaliyetlerini bir adım ileriye taşıyacak bir yatırım gerçekleştirmişti. Söz konusu yatırım ile ilgili haberimize aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://digitalage.com.tr/amazon-ceosu-jeff-bezos-istanbulda/
136
14
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
136
14
7
5
5