Amazon'da Satılan “Orijinal” Apple Şarj Aletlerinin %90’ı Sahteymiş!

4
0
0
0
0
Apple’dan gelen uyarıya göre Amazon’da satılan ve orijinal olduğu iddia edilen şarj aletlerinin %90’ının sahte olduğu söyleniyor.

Ülkemizdeki yüksek fiyatlandırma sebebiyle birçok Apple kullanıcı orijinal şarj aletleri bozulduğunda genellikle yan sanayi tercih etse de “Abi Amazon Aliexpress BestBuy GearBest Ebay’den alıyorum çok ucuza geliyor, hem de orijinal” diye düşünerek internet alışverişinden satın alanlarımız da fazla. Hatta Aliexpress’i baz alırsak birçok orijinal ürünün 2 Dolar gibi fiyatla satılmasına inanıp “Abi bunlar direkt fabrikadan alıyor ondan böyle” diye de bir bahaneye sahipler.

İşte bu konuda Apple’dan gelen uyarıya göre Amazon’dan alınan şarj kablosu, şarj aleti gibi aksesuarların %90 oranında orijinal diye satılmasına rağmen sahte olduğu vurgulanıyor. Ki bu sektörde Ebay ile beraber en baba yer olan Amazon’da durum böyleyle Aliexpress’te %99’a çıkabileceğini düşünüyorum.

Ha, adamlar birebir benzer şekilde sahte ürünler yapmakta ustalar orası doğru. Ancak özellikle şarj aleti ve batarya gibi önemli parçaları kesinlikle fiyatı yüksek olsa da orijinal kullanmanızda fayda var. Çünkü cebimde birkaç lira daha fazla olsun diye düşünürken sonra hayatınızdan olmayın.

4
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
0
0
0
0