Amazon, Şimdi de Uçak Bileti Satmaya Başladı

17
5
2
1
0
Amazon Pay'in 2016 yılında Hindistan'da hizmet vermeye başlamasının ardından şirket, Hindistan'a bir sürü özellik sunmuştu. Şimdi ise Hindistan için Amazon'a uçak bileti alma seçeneği geliyor.

Hintli insanlar, Amazon’u fatura ödemek veya kredi çekmek gibi birçok özellik için kullanabiliyorlar. Şimdi ise bunlara bir tanesi daha ekleniyor, e-ticaret devi bu hafta sitesine ekleyeceği yeni özelliği duyurdu: Uçak biletleri.

Amazon, Amazon Pay sistemine uçak bileti satın alımını ekleyebilmek için yerel ulaşım hizmeti şirketi ClearTrip ile ortaklık kurdu. Özellik şu anda Amazon Pay uygulamasının Hindistan menşeili internet sitesinde ve uygulamasında mevcut.

Uçak biletlerinin bünyeye katılması, Amazon’un hem en hızlı büyüyen pazarlardan biri olan hem de yeni fikirleri test etmek için kullandığı bir ülke olan Hindistan’daki ödeme hizmetini genişletme fikrinin devam ettiğini gösteren bir gelişme niteliğinde. Şirket, ilk rezervasyon için Hintli müşterilere 28,20 dolar geri ödeme sözü veriyor.

Amazon’un Hindistan için uçak bileti satışlarını bünyesine katması, ortağı ClearTrip’in de ülke içinde daha büyük bir yer edinmesini sağlayabilir. ClearTrip şu anda MakeMyTrip, Booking.com, ve Paytm ile mücadele ediyor.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/05/17/amazon-flight-plane-tickets-booking-india/
17
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
5
2
1
0