Amazon Prime Üyelerine Özel 24 TL’lik Oyun Ücretsiz Olarak Yayınlandı

13
3
1
1
1
2D platform tabanlı keyifli bir strateji oyunu olan SteamWorld Heist, eğlenmek için 3 boyutlu veya sanal gerçeklik oyunlarına ihtiyacımız olmadığını gösteriyor.

SteamWorld Heist, kontrol ettiğiniz robotların tabancalarını manuel olarak hedeflediğiniz, çok sayıda yetenek çekimiyle savaşmanıza olanak tanıyan bir strateji oyunudur. Oyunda Captain Piper olarak, geminize aldığınız robot korsanlara önderlik ederek yağmalamanın ve steampunk bir evrenin tadını çıkarabilirsiniz. Yol boyunca benzersiz yetenekler, silahlar ve şık şapkalar keşfedeceksiniz.

GameSpot'un SteamWorld Heist incelemesinde Matt Espineli,"değişen mekanik ve sistemlerle kaliteli bir strateji oyunu" olarak nitelendirdi ve ona 10 üzerinden 8 verdi. 

Amazon Prime üyesiyseniz ve ücretsiz SteamWorld Heist oynamak istiyorsanız hesabınızı bağlamak için Twitch Prime'ın web sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca üyeliği aldıktan sonraTwitch Prime, aylık oyun içi yağmalamayı, Amazon Prime sayesnde Twitch'te reklamsız görüntüleme, her 30 günde bir kanal aboneliği ve ayrıca farklı zamanlarda ücretsiz oyunlara erişim sağlama ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.

SteamWorld Heist 27 Aralık tarihine kadar ücretsiz olarak satışa sunulacak. Peki, siz Amazon Prime almayı düşünüyor musunuz?

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/next-free-amazontwitch-prime-game-now-available/1100-6455803/
13
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
3
1
1
1