Amazon, Türk Satıcılara Nefes Aldıracak Lojistik Hizmetini Başlattı

96
3
2
2
2
Milyarder girişimci Jeff Bezos’un sahibi olduğu online perakende devi Amazon, Türkiye'deki satıcılara lojistik hizmeti vermeye başladı. Ülkemizdeki faaliyetlerine geçtiğimiz yılın eylül ayında başlayan ABD’li firma, Türk KOBİ'lere paketleme ve kargo hizmeti sunacak.

Dünyanın en değerli şirketlerinden bir tanesi olan Amazon, ülkemizdeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sahip olduğu potansiyel sebebiyle Türkiye pazarına çok büyük bir önem veren ABD’li firma, başlattığı 'Amazon Lojistik' isimli yeni hizmeti ile Türk girişimcilere depolama, paketleme ve kargolama hizmeti sağlayacak.

Amazon Türkiye’den yapılan açıklamada, söz konusu hizmetin satıcı adına ürünü muhafaza edeceği, paketleyeceği ve kargo işlemleriyle ilgileneceği belirtildi. Türk girişimcilerle entegre bir şekilde çalışacak olan servis, Amazon Türkiye bünyesindeki satıcıları önemli bir zahmetten kurtaracak.

amazon

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Amazon.com.tr Ülke Müdürü Richard Marriott, Amazon Lojistik hizmetinden her ölçekteki işletmenin yararlanabileceğini ifade etti. “Dijital ekonomide işletmenin büyüklüğünün hiçbir önemi olmadığını düşünüyoruz” diyen Marriott, Amazon olarak küçük ya da büyük her işletmenin gelişimine destek verdiklerini ve Amazon Lojistik hizmetinin de bunun en önemli göstergesi olduğunu belirtti.

Amazon Türkiye olarak müşterilerine daha iyi hizmet verebilmenin yollarını aradıklarını söyleyen Marriott, “Amazon.com.tr müşterileri, hızlı teslimat ve Amazon’un dünya standartlarında sunduğu müşteri hizmetinin rahatlığıyla gittikçe büyüyen eşsiz ürün yelpazesine erişebilecek” şeklinde konuştu. 

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/dunya-devi-amazondan-turkiyeye-yeni-yatirim-5364180/
96
3
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
96
3
2
2
2