Türkiye’ye Gelecek Amazon’un Bulut Servisi Amazon Web Services Türkçe Oldu!

19
1
1
0
0
Dünyanın en büyük e-ticaret girişimi olan Amazon, çok yakında internet alışverişi hizmetiyle ülkemizde faaliyet göstermeye başlayacak. Firmanın şirketlere ve kullanıcılara özel olarak sunduğu bulut hizmetleri merkezi, Türkçe dil desteği sunmaya başladı.

Küresel çapta pek çok ülkede tercih edilen Amazon Web Services, şirketlerin verilerini güvenli bir şekilde paylaşmalarına ve depolamalarına olanak sağlayan bir çözüm. En küçük işletmeden devasa holdinglere kadar her müşteri, bu servisin ücretli ya da ücretsiz hizmetlerinden faydalanabiliyorlar. Şu ana kadar 11 farklı dile hizmet veren AWS, artık Türkçe olarak da hizmet vermeye başladı. 

Kullanıcılar Amazon Web Services sayesinde depolamadan ağ içeriklerinin teslimine kadar değişen 21 çeşit ürüne erişiyorlar. Her bir kategorideki hizmetlerin toplam sayısı ise 143. Bu sayı da günden güne artıyor.

 

Amazon’un AWS’ye özel olarak dünyanın farklı köşelerinde kilit ofisleri bulunuyor. 18 coğrafi bölgede yer alan 55 erişilebilirlik alanı da bunlara dahil. Perakende hizmetiyle ne zaman ülkemizde faaliyet göstermeye başlar bilmiyoruz, ancak Amazon Türkiye konusunda geniş bir pazar anlayışına sahip olduğunu her zaman belli ediyor. 

Amazon Web Services'in çözümleri şu şekilde:

Kaynak : http://digitalage.com.tr/amazon-web-services-artik-turkce/
19
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
1
1
0
0