Amazon, Westworld'un Yaratıcıları ile Yeni İçerikler İçin Anlaşma Yaptı

9
3
0
0
0
Amazon, Westworld'un yaratıcılarından Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un şirketi Kilter Films ile Prime Video için yeni içerikler üretmeleri üzerine anlaşma yaptı.

Amazon, HBO’nun beyin yakan dizisi ‘Westworld’ yapımcıları ile Prime Video için kendi orijinal içeriklerini hazırlamak üzere bir anlaşma yaptı. Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un şirketi Kilter Films ile yapılan anlaşmaya göre Amazon, orijinal içerikler hazırlama karşılığında bu şirkete yıllık 30 milyon dolar ödeyecek.

~Jonathan Nolan ve Lisa Joy, Westworld setinde.

Bu anlaşma ile yapımcılar, önceleri TV için içerikler hazırlayan ve sonra internet servisleri ile anlaşma yapan yapımcılar listesine eklenmiş oldular. Örneğin Glee’nin yapımcıları Ryan Murphy ve Shonda Rhimes, Netflix ile 150 – 300 milyon dolar arası bir fiyat ile anlaşmışlardı.

Bu anlaşma ikilinin Warner Bros TV ile çalışmayı bıraktıkları anlamına gelse de, Westworld için çalışmaya devam edecekler. Çünkü daha öncesinde bu dizi için birkaç yıllık anlaşma imzalanmıştı. İkilinin ilk Prime Video çalışması, Amazon’da 2018’de yayınlanan The Peripheral gibi, bilim kurgu/drama türünde bir yapım olacak. Sonrasında ise çok daha farklı hikayeler göreceğiz.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/04/05/amazon-signs-nine-figure-deal-with-westworld-creators/
9
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
3
0
0
0