Amazon'dan Yeni Bilim Kurgu Dizisi "Tales From the Loop"

19
3
1
1
0
Amazon, bir bilim kurgu draması olan Tales From the Loop'u Fox 21 işbirliği ile diziye uyarlıyor.

Amazon, Legion'un yazarı Nathaniel Halpern ile, bir bilim kurgu draması olan Tales From the Loop'u diziye uyarlıyor. Proje, Fox 21 Televiyon Stüdyosu ile ortak yapım olacak. Tales From the Loop, İsveç'teki kırsal yaşamın imgelerinin futuristik bilim kurgunun harmanlanmış elementleriyle resmedildiği, Simon Stålenhag'ın sanatına dayalı bir eser. Amazon Stüdyosu'nun Televizyon Başkanı Albert Cheng, "Simon Stålenhag'ın resimleri yakın zamanın futuristik manzaraları ile ünlenmiş eserler. Biz de bunu hayata geçirmek ve Prime Video seyircileriyle paylaşmak istiyoruz" dedi. 

Halpern, dizinin idari yapımcısı ve diziden sorumlu kişisi olacak. Aynı zamanda Sixth ve Idaho'dan Matt Reeves, Adam Kassan ve Rafi Crohn dizinin yönetici yapımcılığını üstlenecekler. Never Let Me Go filminin yönetmeni Mark Romanek serinin yönetici yapımcısı ve pilot bölümün yönetmeni olucak. Mattias Montero, Johan Lindström ve Samanta Taylor Pickett ise işletmeci şirket Indio ve İsveç yapımında yönetici yapımcılığı üstelenecekler.

Amazon Stüdyosu'nun Senaryo Programcısı Sharon Tal Yguado, "Nathaniel, tür programcılığının sınırlarını zorlayan, duygu dolu insan hikayeleri yaratma konusunda aynı tutkuyu paylaştığımız, yetenekli bir hikayeci. Bu dizide birlikte çalışacağımız için çok heyecanlıyız" dedi.  "Stålenhag'ın akıl almaz resimlerinin hayata geçirilmesi fikrinin bende hemen merak uyandırdığını söylebilirim. Diziyi sürdürecek olan ise Nathaniel'in bu dünyaya bakış açısı, duygusal ve inanılmaz derecede tutkuyla yarattığı hikayeleri olucak" diye konuşan Fox 21 TV Stüdyosu'nun Başkan Vekili Jane Francis, "Mark'ın dahiyane görsel hassasiyeti ve kendine has bakış açısıyla, gerçekten olağanüstü bir projeye dönüşecek" dedi.

 

Kaynak : https://variety.com/2018/tv/news/amazon-tales-from-the-loop-1202875431/
19
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
3
1
1
0