AMD'nin 4K ve Sanal Gerçeklik Odaklı Yeni Ekran Kartı RX 490 Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
AMD'nin 4K ve Sanal Gerçeklik Odaklı Yeni Ekran Kartı RX 490 Ortaya Çıktı
Özellikle yüksek çözünürlüklü oyun deneyimine odaklanan AMD Radeon 490'ın bazı detayları ve çıkış tarihi sızdırıldı.

Özelliklerine göre uygun fiyatlı bilgisayar bileşenleriyle birlikte dünyanın en büyük işlemci ve donanım üreticilerinden AMD'nin yeni ekran kartı ortaya çıktı. Üst düzey oyuncuları ve profesyonelleri hedef alan ekran kartı öncelikli olarak yüksek çözünürlükte yüksek performansı hedefliyor.

AMD Radeon RX 490 isimli yeni ekran kartı şu ana kadar paylaşılan bilgilere göre AMD 400 serisinin bugüne kadar üretilen en hızlı üyesi olmakla birlikte 4K çözünürlüğü destekleyecek ve özellikle sanal gerçeklik içeriklerinin oynanabilmesi için hem kalite hem de performans açısından güçlü bir ekran kartı olacak.

Ne zaman çıkıyor?

AMD'nin VR kullanıcılarını ve yüksek çözünürlük meraklılarını ilgilendiren yeni performans canavarı ekran kartının tanıtılacağı tarih paylaşılan sızıntılarda 2016 sonuna kadar belirtilmiş, şu anda Aralık ayında olduğumuzu düşünürsek AMD Radeon RX 490 ekran kartı 2016'nın Aralık ayı içerisinde tanıtılacak. En kuvvetli iddia ise bu yeni ekran kartının AMD'nin yeni ZEN işlemcilerinin lansmanını gerçekleştireceği 13 Aralık tarihinde duyurulması.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0