American Truck Simulator, Hafta Sonu İçin Steam'de Ücretsiz Hale Geldi

34
13
5
3
2
American Truck Simulator, Hafta Sonu İçin Steam'de Ücretsiz Hale Geldi
Ülkemizde de oldukça sevilen ve kendisine kemik bir kitle edinen Euro Truck Simulator’ın geliştiricisinin elinden çıkan American Truck Simulator, Steam üzerinden bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilecek.

Bilgisayar oyuncuları, yaklaşık bir senelik bir aradan sonra kendileri için çıkarılan Red Dead Redemption 2 ile vahşi batının tadını çıkarabilirler ancak Rockstar’ın fenomen oyununu oynayabilecek sistem yeterlilikleriniz bulunmuyorsa vahşi olmasa da Amerika’nın batı yollarını arşınlayabilirsiniz.

Ülkemizde kendine has, kemik bir kitle edinmeyi başaran Euro Turck Simulator’ın geliştiricisi SCS Software tarafından geliştirilen American Truck Simulator, bu hafta sonu için Steam’de ücretsiz hâle geldi.

American Truck Simulator, hafta sonu ücretsiz etkinliğinde:

Bu hafta sonu ücretsiz etkinliği, American Truck Simulator’ın son DLC’si olan Utah eyaletini de hesaba katıyor. Bu DLC, oyuna Salt Lake City’den Moab’a kadar uzanan 5,6 bin km’lik bir yol ekliyor. SCS Software, kaya oluşumlarını ve diğer arazi özelliklerini oluşturmak için yeni bir yöntem geliştirdiklerini söylüyor ki Utah’taki Monument Valley ve Virgin Nehri Kanyonu, bu teknolojiyi göstermek için oldukça uygun yerler.

Ayrıca oyunu satın almak isterseniz bu hafta sonu için %75’lik bir indirime girmiş durumda. Bu indirimle birlikte oyunun 59 TL’lik fiyatı 14,75 TL’ye inmiş durumda. Oyunun New Mexico, Oregon ve Washington gibi daha birçok DLC paketini de indirimli bir şekilde edinebilirsiniz.

American Truck Simulator'ın minimum sistem gereksinimleri:

  • İşlemci: Dual Core CPU 2,4 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Grafik: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
  • Depolama: 3 GB uygun depolama alanı

Neredeyse tüm bilgisayarların kaldırabileceği sistem özelliklerine sahip olan bu oyunu hafta sonu ücretsiz bir şekilde denemek ya da satın almak için Steam sayfasına buradan gidebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/american-truck-simulator-is-free-to-play-this-weekend/
34
13
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
34
13
5
3
2