Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşanan Kasırgaya Ait Birbirinden İlginç Görüntüler Paylaşıldı

18
5
3
2
0
19 Temmuz 2018 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Iowa eyaleti, korkunç bir kasırganın etkisi altında kaldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde sıkça yaşanan doğal afetlerden biri olan kasırga, bu sefer de Iowa eyaletini etkisi altına aldı. Telefonları yardımıyla video ve fotoğraf çeken eyalet sakinleri, birbirinden ilginç anları kaydetmeyi başardılar. 

()

Uçak penceresinden bir yolcunun kaydettiği görüntüde ise Des Moines'in hemen kuzeydoğusundaki Bondurant kasabasında birden fazla huni şeklinde fırtına oluştuğu görünmekte. Des Moines Ulusal Hava Servisi yetkilisi Rod Donovan, kasırganın bu kadar etkili olacağını tahmin edemediklerini itiraf etti.

Tahminlere göre öncelikli tehditler olarak dolu ve rüzgarlı bazı güçlü fırtınalar öngörülmüştü ancak öğleden sonra birden fazla süper fırtına oluştu ve beklenenden daha fazla hasar verdi. Hazırlıksız yakalanan şehirde birçok maddi hasar bulunurken, can kaybının olup olmadığı ise açıklanmamış durumda.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/20/iowa-tornados-video-photos/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#nshsajuZCOqR
18
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
18
5
3
2
0