Black Friday’de Akıllı Telefon Fiyatları Ne Kadar Ucuzlayacak?!

6
3
1
1
0
Her sene büyük oranlarda indirimlerin yapıldığı Black Friday, Best Buy'da satılan akıllı telefon fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Birçok Amerikalı’nın sene boyunca beklediği etkinliklerden birisi olan Black Friday yaklaştı. Her sene olduğu gibi bu sene de neredeyse tüm ürünlerde indirimler olacak ve akıllı telefonlar, yeniden en yüksek oranda indirime sahip olan cihazlar arasında bulunuyor.

Ülkemizde maalesef böyle bir etkinlik yok ancak Black Friday'in telefon fiyatlarını nasıl etkilediğini merak eden takipçilerimiz için, Best Buy'daki indirim oranlarını araştırdık. İşte ekrana ekmek bandırtacak o müthiş indirimler:

Samsung Galaxy S7

Galaxy S7, Black Friday’de Best Buy üzerinden sadece 550 dolara satın alınabilecek. Bu fiyat, akıllı telefonun normal fiyatından tam 120 dolar daha ucuz.

Huawei Honor 8

Çinli üreticinin akıllı telefonu Honor 8, Black Friday’e özel olarak 330 dolara satılacak. Akıllı telefonun gerçek fiyatı ise 400 dolar.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

Black Friday’de, iPhone 7’nin veya iPhone 7 Plus’ın fiyatında herhangi bir değişiklik görmeyeceğiz. Fakat bu iki akıllı telefondan birisini alan kişiler, Target, Walmart ve Best Buy’dan 250 dolarlık hediye çeki kazanacaklar.

LG G5

Aynı yeni iPhone modellerinde olduğu gibi LG G5’te de herhangi bir indirim yapılmıyor. Akıllı telefonu satın alanlar, 300 dolarlık hediye çeki kazanacaklar.

Moto Z

Motorola Moto Z’yi 24 aylık Verizon taahhütlüyle satın aldığınız takdirde, akıllı telefonu orijinal fiyatından tam 384 dolar daha ucuza satın alabiliyorsunuz.

6
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
1
0