Amerikan Ordusu Kötü Performans Nedeniyle Android'den iPhone'a Geçiyor!

0
0
0
0
0
Birleşik Devletler Ordusu Android akıllı telefonlardan iPhone'a geçme kararı aldı. Kararın en büyük nedeni ise performans.

Birleşik Devletler Ordusu mobil dünyada bitmek bilmeyen Android - iOS kapışmasında yeni bir tartışmayı başlatacak bir karar aldı. 9to5mac.com sitesinin haberine göre, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda kullanılan Android Taktik Taaruz Kiti, iPhone Taktik Taaruz Kiti olarak güncelleniyor. Verilen bilgilere göre, Android tabanlı kit içerisinde Samsung Galaxy Note türevi cihazlar yer alıyordu. Yeni kitte ise iPhone 6s modeli kullanılacak.

Bu karara neden olan en büyük faktör ise performans. Android tabanlı sistemin performansını yeterli bulmayan ABD Ordusu, daha yüksek işlem hızı ve akıcılık gibi nedenler ile iPhone’a geçmeye karar verdi. Tabii ki bu noktada önemli olan faktörlerden biri de kararlılık. Android işletim sisteminin zaman zaman yaşanan kararlılık sorunları, donmalar, yeniden başlatma gerektiren çakışmalar gibi sorunlar günlük kullanımda tolare edilebilse de askeri amaçlı kullanımda büyük sıkıntılar yaratabilir.

military.com sitesinin verdiği bilgiler askeri kaynakların iPhone 6s’i “inanılmaz” ve “net” bulduğu yönünde. Askeri yetkililer iPhone 6s’in daha hızlı ve akıcı kullanılabildiğine emin olmuş durumda.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0