AMOLED Ekranlar İçin Muhteşem Duvar Kağıdı Arşivi

5
2
2
1
0
Samsung'ların uzun zamandır kullandığı ve yeni çıkan modellerin de yavaş yavaş yavaş geçtiği AMOLED ekran teknolojisine uygun siyah ağırlıklı duvar kağıtları herkesin beğenisini kazanırken pil ömrünüzü uzatacak

AMOLED ekranlar, bildiğimiz standart LCD’lere göre bir kaç avantaja sahipler. Bunlardan en önemlisi şüphesiz arka plan ışığının olmaması, her pikselin kendi ışığını kendisi üreten küçük LED’lerden oluşması. Bu sayede tam siyah renkleri bir AMOLED ekranda görüntülerken hiç bir ışığın yanmaması sonucu gerçek siyahlar elde ederiz. LCD’lerde ise bu siyah biraz griye kaçar.

Samsung telefonların %90’ının AMOLED ekrana sahip olduğunu ve yeni çıkan Google Pixel, OnePlus 3, ZTE Axon 7 ve bir çok telefonun da bu ekran teknolojisine sahip olduğunu, diğer tüm markaların da yakın zamanlarda bu teknolojiye geçiş yapacağını bilmekteyiz.

İnternete girip "AMOLED duvar kağıtları" diye arama yaptığınızda karşınıza çoğunlukla çıkan şey siyah bir düzlem üzerinde ortada bir renk yığınının olduğu fotoğraflardır. Bizim bu arşivimizdeki duvar kağıtlarıyla hem ana ekran ve kilit ekranınıza ayrı bir hava katıp hem de pilden tasarruf yapacaksınız.

18 farklı duvar kağıdını tam çözünürlükte buradan indirebilirsiniz.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Beautiful-dark-wallpapers-perfect-for-AMOLED-displays-Google-Pixel-Pixel-XL-Galaxy-S7S7-Edge-Nexus-6P-and-others_id86760
5
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
2
1
0