Ancestors: The Humankind Odyssey Oyununun Tanıtım Videosu Yayınlandı

17
2
2
0
0
10 milyon yıl öncesini anlatan, yeni hayatta kalma oyunu Ancestors: The Humankind Odyssey'in tanıtım videosu yayınlandı.

Panache Digital Games'in yeni hayatta kalma oyunu Ancestors: The Humankind Odyssey'in yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Panache Digital Games'in kurucusu olan Patrice Desilets, daha önceleri birçok kez gündeme gelmişti. Ubisoft ile defalarca ayrıl barış olaylarıyla karşımıza çıkan isim, Assassin's Creed oyun serilerinin yaratıcı yönetmeniydi. Oyunseverlerin müptelası olduğu Assassin's Creed oyununun yaratıcısından gelecek olan bu yeni oyun sadece Patrice Desilets ismiyle bile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

 Oyun bizleri, 10 milyon yıl öncesinin Afrika'sına götürüyor ve o şartlarda hayatta kalmaya çalışıyoruz. Temel insani ihtiyaçları karşılayarak hayatta kalmanız gereken bu oyunda, elbette gelebilecek tehlikelere karşı da hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Oyunun ismiyle içeriğinin de farklı olması kafaları karıştırıyor. Şimdilik sadece Afrika'da geçecek olan oyunda başka yerlerin olup olmayacağı ise merak konusu. 2017'de ortaya çıkan oyunun bu yıl konsollar için gelmesi bekleniyor. Bilgisayarlar içinse farklı söylentiler mevcut. Bazı kaynaklar oyunun tüm platformlar için birlikte çıkacağını belirtirken Valve'ın oyun platformu Steam üzerinde oyunun 2020'de çıkacağı belirtiliyor. 

Kaynak : https://news.softpedia.com/news/ancestors-the-humankind-odyssey-trailer-reveals-more-about-exploration-525581.shtml
17
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
2
2
0
0