Ancestors: The Humankind Odyssey, PlayStation 4 İçin Yayınlandı

10
2
1
0
0
Oyuncuları uzak geçmişe götürerek hayatta kalmalarını ve kabilelerini genişletmelerini hedefleten Ancestors: The Humankind Odyssey, sonunda PS4'e geldi. Oyun, 39,99 dolardan satışa çıktı.

Günümüzden 10 milyon yıl öncesine gidebildiğimiz bir hayatta kalma oyunu düşünün. İşte Panache Digital Games tarafından geliştirilen ve 27 Ağustos 2019’da Private Division tarafından dağıtılan Ancestors: The Humankind Odyssey, bu temaları muhteşem grafikler ve oynanışla birleştiriyor.

Oyun ilk çıktığında yalnızca PC platformuna çıkmıştı. Dolayısıyla oyunu merakla bekleyen PlayStation ve Xbox One oyuncuları, bu oyunu beklemeye başlamışlardı. İşte bugün, tam da geliştiricilerin söz verdiği gibi Ancestors: The Humankind Odyssey, PS4 platformunda satışa sunuldu.

10 milyon yıl öncesine bir yolculuk:

Ancestors: The Humankind Odyssey playstation

Oyun, sizi günümüzden 10 milyon yıl öncesine götürerek hayatta kalmaya ve kabilenizi geliştirmeye çalışacağınız bir dünyaya gönderiyor. Bu açık dünyada keşfediyor ve evriliyorsunuz. Bulunduğunuz kabile de sizinle birlikte bu aşamaları takip ediyor.

Oyunun grafik konusuna gelince; grafiklere dikkat edenlerin oyuna hayran olmaması mümkün değil. Ancestors: The Humankind Odyssey, sahip olduğu grafiklerle oyuncuyu gerçekten mest ediyor ve oyunun sürükleyiciliğini bir tık daha üst seviyeye taşıyor.

Ancestors: The Humankind Odyssey’nin oynanışının diğer hiçbir oyuna benzemediğinden emin olabilirsiniz. Oyun boyunca bulunduğunuz tehlikeli dünyada kendi yolunuzu çiziyorsunuz. Ayrıca oyunda duyu, zekâ, iletişim ve motrisite olmak üzere dört temel sistem bulunuyor.

Ancestors: The Humankind Odyssey playstation

Bu dört temel sistem; sizin keşiflerinizi desteklemenize, klanınızı ve türünüzü nesiller boyunca geliştirebilmenize olanak sağlıyor. Geliştiricilerin amaçları ise kendinizi oyunun içinde kaybetmenizi ve içgüdülerinizin rehber olmasını sağlamak.

Ancestors: The Humankind Odyssey, bir zamanların efsanesi Prince of Persia ve günümüzde hâlâ şanını koruyan Assasin’s Creed’in arkasındaki ismin yer aldığı ekip tarafından geliştirildi. Oyunu PlayStation platformunuz için bekleyenlerdenseniz, bu bağlantıya giderek oyunun PS Store sayfasına ulaşabilirsiniz. Ancestors: The Humankind Odyssey, 39.99 dolarlık (231 TL) fiyat etiketine sahip. PS Store'un Türkiye'de oyun için hâlâ ön sipariş sayfası sunduğunu da belirtelim.

Kaynak : https://blog.us.playstation.com/2019/12/06/ancestors-the-humankind-odyssey-launches-today-on-ps4/?ref-cat=249748
10
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
1
0
0