Android 7.0 Nougat Güncellemesi Alacağı Kesin Olan Tüm Cihazlar

3
2
2
1
0
Google’ın Android ekosistemine sunduğu son güncelleme olan Android 7.0 Nougat versiyonunu alacağı kesin olan cihazları listeliyoruz.

Android dünyasının son güncellemesi 7.0 Nougat, geçtiğimiz günlerde Nexus ailesine ve Android One cihazlarına sunulmuştu. Ancak Samsung, LG, Sony, HTC ve diğer telefon üreticileri cihazlarına güncellemeyi sunacağını duyursa da daha bir hareketlilik yok.

Bu bağlamda tarihler net olmamasına rağmen Android 7.0 Nougat güncellemesini alacağı kesin olan cihazları sizler için derliyoruz. Böylece “Acaba benim telefonuma güncelleme gelecek mi?” sorusunun cevabını da burada bulabileceksiniz :)

HTC

HTC kanadında da ilk olarak haliyle Google Pixel ve Google Pixel XL cihazları kutudan Android 7.0 Nougat ile çıkacak. Fakat aynı zamanda HTC’nin kendi açıklamasına göre HTC 10, One M9 ve One A9 da bu güncellemeyi alacak. Bunun yanı sıra firmanın yeni duyurduğu Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro modelleri de bu güncellemeyi alacaktır.

Huawei

Huawei tarafında daha bir detay olmasa da P9, Nova ve Nova Plus modellerinde bu güncellemenin sunulması bekleniyor.

LG

LG Android 7.0 Nougat’yı sunan ilk firma olacak ve bunu V20 modelini kutudan 7.0 Nougat sürümüyle vererek sağlayacak. Aynı zamanda G5, G4 ve V10 cihazları da güncelleme alacak. Ancak diğer modeller için kesin bir açıklama yok iken G3’ün de bu güncellemeyi alması bekleniyor.

Motorola (Lenovo)

Lenovo tarafından satın alınan Motorola ise son model telefonu Moto Z’ye Nougat’ı banko verecek. Moto G4’e de bu güncellemeyi sunacak olan firmanın yanı sıra Lenovo kanadında da P2 modeline bu güncelleme bekleniyor.

Samsung

Üst seviye bazında en geniş ürün yelpazesine sahip olan firma olan Samsung tarafında bol bir ürün skalası bizleri bekliyor. Galaxy Note 7, Galaxy S7 ve S7 Edge ilk olarak güncellemeyi alacak cihazlarken Note 5, S6, S6 Edge ve S6 Edge Plus da bu güncellemeleri alacak. Bunun yanı sıra Galaxy A9, A9 Pro, A7, A5 gibi modellerin de 2016 versiyonları muhtemelen bu güncellemeyi alacaklar.

Sony

Güncelleme noktasında genellikle en hızlısı olmayı başaran Sony ise Xperia XZ, Xperia X, Xperia X Compact, Xperia XA, Xperia X Performance, Xperia XA Ultra, Xperia Z5 Premium, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact ve Xperia Z3+  bu Android 7.0 Nougat Güncellemesini gönderecek.

3
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
2
1
0