Android 7.0 Nougat ile Gelen İlk Telefon LG V20 Olacak

0
0
0
0
0
Yeni tanıtılacak Nexus telefonlar dışında ilk defa LG V20, Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle birlikte kutudan çıkacak.

Amiral gemisi seviyesinde basit düzeyde modüler yapıyı ilk defa LG G5 cihazında hayata geçiren LG, büyük bir cesaret göstermiş ancak tam olarak tüketicilere ulaşan bir cihaz yapmayı başaramamıştı. Beklendiği gibi gitmeyen LG G5 satışları üzerine LG, şimdi şansını en üst segmentte deneyecek.

Note serisinin de bulunduğu en üst segmente geçtiğimiz yıl ilk defa LG V10 cihazıyla giriş yapan LG, çift ekranlı ve çift ön kameralı akıllı telefonuyla tüketicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Şimdi ise şirket LG V10 cihazının devam modeli LG V20’yi tanıtmaya hazırlanıyor.

Henüz hakkında önemli sızıntıların paylaşılmaması üzerine LG’nin G5’teki gibi beklentilerin altına düşmemesi için üzerindeki gelişmelerin devam ettiği düşünülen LG V20, ortaya çıkan bilgilere göre Eylül ayında resmi olarak tanıtılacak. Ayrıca LG V20 cihazı Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle kutudan çıkan ilk akıllı telefon olacak. (Tabii tanıtılacak Nexus cihazlar dışında)

LG V20’den beklentiler neler?

LG’nin yeni üst seviye akıllı telefonu LG V20’de modüler yapı işine hiç bulaşmadan alışılagelmiş LG tasarımını geliştirerek sürdürmesi bekleniyor. Aynı zamanda cihazdaki çift ekran ve çift ön kamera olayının da sürdürüleceği belirtilirken LG’nin bu sefer gerçekten başarılı bir akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkacağı konuşuluyor. LG V20 hakkında detayları yakında hep birlikte görebiliriz. Umarız LG, uzun süre sonra tekrar LG G2’de yakaladığı harika başarının devamını tekrar LG V20 ile getirebilir.

Not: Haberdeki görseller LG V10 cihazına aittir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0